Ресторантът, който предлага качествена храна

  13 Януари 2018, 16:27     0

Този ресторант се намира в популярната испанска, туристическа дестинация Сан Себастиян. Притежава три звезди „Мишлен“, и за много от вас може да прозвучи странно, но е традиция да излиза във ваканция.

Може би само в България съществува схващането, че ресторантът трябва да работи едва ли не денонощно. Akelare в Сан Себастиян предлага качествена храна и невероятен пейзаж на своите гости, има 8-степенно меню, но внимавайте точно в кой ден сте решили да хапнете там.

Едно от ястията, което ресторантът предлага.

През втората половина на декември, както и през февруари Akelare задължително затваря врати за почивка. От неделя до вторник, но само през юни, ресторантът не работи, а от юли до декември почивните дни са неделя и понеделник.

Шеф Педро Субихана.

Това обаче не пречи в никакъв случай на огромния интерес от страна на ценители и туристи към заведението. Тук голяма роля за вкусните ястия има не само майстор готвачът Педро Субихана, но и фактът, че ресторантът има собствена зеленчукова градина. Именно оттам се вземат суровини за повечето блюда. Интересно е, че Akelare отглежда сам и подправките си.

Share
  • /bg-turist.com

коментари

Добави своя коментар