Британски медии: Внимавайте в Сл. бряг гъмжи от проститутки и обирджии

  15 Юли 2017, 21:10     0
Снимка: google


Престъпления са наводнили горещата българска точка, която британци посещават заради евтиня алкопол и нощния живот. За това алармира в "Дъ Сън" в пространствен материал. От него става ясно, че Слънчев бряг, който привлича стотици хиляди анличани търсещи не само слънце, но и други екстри, забранени във Великобритания. 

Службата за чужденците пък излиза със становище, че британците са предпочитани за проститутките и техните сводници, като ги предупреждават да се пазят от джепчийки и крадци по хотелите. Редица англичани били станали жертви на измама и кражби в стрийптиз клубовете на Слънчев бряг. Ако откажат да платят туристите търсещи забавления у нас били заплашвани с насилие.
 Освен този вид рекет, британците били подложен и на друг. Често осъмвали със срязани гуми на колите които наемали. Предупрежденията за обири на улицата също са многобройни. "Бъдете бдителни, ако някой ми спре на улицата и пазете вещите си".
 
Припомняме, че през последните години Слънчев бряг се превърна в истински Содом и Гомор. Алкохолният туризъм и евтините жени бяха много по-рекламирани от плажевете и хотелите, а нощните клубове и пияните младежи буквално тероризираха хората търсещи спокойствие. От тази година вицепремиера Валери Симеонов се зае със задачата да прекрати тези практики, като всички хотелиери и почиващи му благодариха, че най-сетне могат да спят. Предстои да се проверят всички обекти на курорта, както и дейността на заведенията./Пик.бг 

коментари

Добави своя коментар