Да снимаш лакомства по цял свят

  15 Февруари 2019, 18:09     0

Сигурни сме, че и вие мечтаете за много пътувания до всевъзможни далечни места, където да опитвате вкусотиите на местната кухня.

Е, има едно момиче на име Мелиса, което прави точно това. Тя е блогър и пътешественик със собствен сайт и със стотици хиляди последователи в Инстаграм. На снимките ѝ можете да видите примамлива комбинация от красива забележителност и някое местно лакомство.

Фотосите са съпроводени с интересни обяснения за това къде е направена снимката, какъв е вкусът на храната и какво още може да бъде видяно на съответното място, пише peika.bg.

61478

Приключенията на Мелиса започват през 2009 г., когато тя се мести да живее в Сингапур. През 2010 г. пътува за кратко до Тайланд и оттогава не е спирала да обикаля света, запечатвайки и споделяйки с хората местата, които посещава и вкусотиите, които опитва къде ли не.

61480

Началото на @GirlEatWorld

Мелиса споделя, че винаги е обичала да разказва истории. През лятото на 2013 г. тя прави първото си самостоятелно пътуване из Европа. Тогава ѝ е неудобно да моли непознати хора да ѝ правят снимки, затова решава да заснеме всичко сама. Но не си прави селфита, а снима храната си на фона на някоя популярна забележителност. Бързо получава много положителни отзиви от приятели, затова продължава да прави кадри във всеки град, който посещава.

61477

Освен месеца по-късно тя създава профила си в Инстаграм, посветен изцяло на снимките на храна. Сега хиляди хора се наслаждават на прекрасните фотоси - комбинация от лакомство и детайл от града.

61483

Вкусно, нали? А вие готови ли сте за следващото си приключение?

коментари

Добави своя коментар