Да спиш сред акули срещу 50 000 долара

  05 Ноември 2018, 12:30     0

Защо да плувате с акули, когато можете да спите с тях? Именно това е изживяването, което ви предлага първата подводна вила от хотелски тип, носеща името Muraka.

Намираща се на дълбочина от 5 м в Индийския океан, Muraka е жилище на две нива, изградено със стени от стъкло, което позволява да се насладите на подводния живот на океана, пише profit.bg.

Откриването на Muraka, който е част от веригата Conrad Hotels & Resorts, предлага нощувка срещу 50 000 долара. Специалното предложение предвижда 4-дневно преживяване на цена от 200 000 долара, срещу която получавате личен готвач, иконом, луксозна лодка изцяло на ваше разположение.

Всеки, който закупи офертата, получава и диамантен статус от Hilton, даващ допълнителни отстъпки и до 5 безплатни нощувки в хотелите на веригата по света. 

Процесът по изграждането на съоръжението бе изцяло осъществен в Сингапур, след което специален кораб транспортира подводното жилище до Малдивите. Инвестицията в проекта се оценява на 15 млн. долара.

Conrad Hotels е първият курорт на Малдивите, предложил на гостите си подводен ресторант.

Гостите достигат до Muraka с хидроплан или с моторна лодка от основния курорт, като с вас могат да почиват още до 8 души, информира CNN.

На горния си етаж съоръжението предлага баня и две спални на своите гости, фитнес, спа и два джета. 

Плажът, забавленията и храненията могат да се провеждат на специалната палуба, към която има и допълнителен басейн.

Истинското забавление обаче започва под водата. Дотам се достига с помощта на стълби или асаньор, пише BusinessInsider. 

Основната спалня предлага 180-градусова гледка към подводния живот на Индийския океан.

Можете да наблюдавате рибите, дори и докато си миете ръцете или зъбите.

коментари

Добави своя коментар