Дичо ще пее за любовта в Несебър

  10 Февруари 2019, 18:50     0

Обичаният поп изпълнител Дичо ще зарадва жителите и гостите на Несебър с изпълненията си по време на фестивала „Дни на любов и вино“, който традиционно се организира в града в дните около празника на влюбените Свети Валентин и на любителите на традициите Трифон Зарезан. Песните на Дичо можете да чуете от 16 часа на 16 февруари на площад „Жулиета Шишманова“ в града.

Резултат с изображение за Дичо ще пее за любовта в Несебър

Концертът „За виното с танци и любов“ ще започне два часа по-рано с изпълненията на съставите към читалище „Яна Лъскова -1905“, хора за стари градски песни „Блян“, хора за гръцки песни „Месембрия“ и местни танцови състави. Събитията в Несебър, част от фестивала, ще започнат на 14 февруари.

Тогава от 17.30 часа ще бъде бъде открита традионната вече изложба, посветена на любовта и виното. Тя се организира от сдружение „Несебър арт“, съвместно с художниците Теодора Филипова и Тихомир Иванов. Докато се наслаждавате на творбите им с чаша вино в ръка ще можете да чуете и изпълнения на класически музикални произведения. Изложбата ще може да бъде видяна до 16 часа на 16 февруари.

В 18.30 часа на 14 февруари концерт ще изпълнят детските вокални и танцови състави на Несебър. Специално за празника общинският театър е подготвил премиерата на постановката „Шум зад кулисите“ по Майкъл Фрейн. Началото е предвидено за 18.30 часа на 15 февруари в салона на читалището.

 
/travelbulgarianews.bg
 

коментари

Добави своя коментар