Gucci отвори луксозен ресторант във Флоренция

  04 Февруари 2018, 12:36     0

Tiffany & Co. и Ralph Lauren не са единствените луксозни дизайнери с шикозни ресторанти: Gucci току-що отвори собствен модерен ресторант - Gucci Osteria, в новооткритата Gucci Garden във Флоренция, Италия, пише profit.bg.

Gucci Garden е преоткриване на музея Gucci в историческия Palazzo della Mercanzia, който датира от 1337 г. Креативният директор Алесандро Микеле проектира градината като пространство за колаборации, включващо ексклузивни зали, ресторант с 50 места и магазин за търговия на дребно.

Посетителите могат да се насладят и да се потопят в историята на модната къща. Подобно на всички неща на марката, и храната е вдъхновена от Италия.

Gucci Osteria е създаден от световноизвестен готвач Масимо Ботура, чийто ресторант Osteria Francescana в Модена, Италия, се слави с впечатляващите три звезди на Мишлен.

Менюто е повлияно както от италианската кухня, така и от пътуванията на Ботура по целия свят, добавяйки, че посетителите ще намерят традиционни италиански ястия с някои модификации. Ресторантът се намира на партерния етаж на Gucci Garden.

В двореца се намира и двуетажната Gucci Garden Galleria, която разполага с редица изложбени зали, представящи редица произведения на марката - от исторически елементи, датиращи от 1921 г., до по-нови колекции.

Gucci Garden също разполага с две стаи на търговски площи на приземния етаж, включващи ексклузивни модели на Gucci, в допълнение към продуктите, които се предлагат в Gucci Garden. 

коментари

Добави своя коментар