Хотел от 12 квадратни метра посреща гости в Амстердам

  12 Юли 2018, 18:55     0

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща гостите си на цели 12 квадратни метра площ!
Интересното тук е, че „хотелчето“ се намира в стая, която до 2017 година е ползвана от пазачите на един от мостовете в холандската столица. Самата барачка е построена през 1912 година и повече от 100 години е изпълнявала чинно функциите си по опазване на моста  Nieuwe Amstelbrug.


Днес обаче посреща гости, като стая част от хотела Sweets. Странното при него е, че разчита на малки помещения, разпръснати из целия град.


Стаичката на моста Nieuwe Amstelbrug е близо до кокетни кафенета, прочутият квартар „Де Пийп“, а разходката пеш до центъра, покрай река Амстел, ще ви отнеме само 25 минути. В близост до стаята е известният пазар „Алберт Кейп“.
В стаята на моста освен легло и маса с два стола, има също кокетна баня с душ. Интернетът е безплатен, съществува възможност да си направите чай и кафе. В кокетното местенце могат да се отседнат едновременно двама души, които трябва да са на възраст над 21 години. Пушенето е забранено. Нощувката е точно 160 евро.

коментари

Добави своя коментар