Хотел Uva Nestum Wine & SPA обявен за най-добър

  29 Септември 2018, 17:58     0
 

За най-добър спа хотел бе обявен комплексът Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев. Райското петзвездно място спечели голямата награда „ в конкурса на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, съобщава travelbulgarianews.bg. Наградата бе връчена от Чила Мезоси, главен секретар на Европейската СПА асоциация на комплексния управител Цветелина Биларева по време на официална церемония в рамките на Петия годишен конгрес на BUBSPA.

uva nestum

Освен с уникалния си спа център, хотелът се слави и с едноименната марка вино, която може да бъде дегустирана и закупена единствено на място. Петте сорта от питието на боговете, които се произвеждат в хотелската изба са перфектният комплимент към менюто от домашни специалитети и традиционни гозби от неврокопския край, приготвени с продукти от собствено стопанство.

uva nestum

В границите на комплекса се намират и собствените лозя, от които се произвеждат около 10 000 бутилки вино годишно, заведения, модерен спа център, спортен център с тенис кортове и футболно игрище, открит и закрит басейн, парк с детски кътове и разнообразие от дървета и цветя, рибарник и дори дом за сърни и елени. И ако си мислите, че всичко това звучи твърде хубаво, за да е истина, ви предизвикваме да се убедите сами.

uva nestum
 

коментари

Добави своя коментар