Хотели

Камериерка заплашвана с ножица в гърба от работодателката си в Слънчев бряг

Камериерка в хотел в „Слънчев бряг” се оплака от вербални и физически заплахи от страна на управителката на хотела, в който работела. Огняна Вълканова твърди, че била заплашвана с ножица. Били й отправени и нецензурни обиди. По думите на камериерката скандалът е станал пред очите на много служители в хотела. Тя е подала жалба в полицията.

 20 Септември 2018, 09:47    0

7 красиви яхти, които не са за всеки милионер

Всички хора сякаш се стремят към богат и състоятелен живот. На някои вече им се е удало да достигнат определени висоти, дори разполагат с доста средства, с които си купуват невероятно разкошни вещи, например яхти и имения.

 19 Септември 2018, 19:49    0

Полезни съвети при напускане на хотела

За повечето гости на хотела напускането му е последна мисъл, но е важно нещо преди да се отправите към вкъщи. Все пак има някои съществени неща, които е добре да знаете и да направите, преди да кажете „Благодаря и довиждане“. Ето какво да избягвате да правите, ако искате да сте посрещнати благосклонно

 19 Септември 2018, 15:47    0

Най-приятните градове в Европа

Няма да ви лъжем. Радваме се, че сме в Европа Причините? Десетките скрити плажове, криволичещите улички или известните забележителности, континентът наистина има по много от всичко, което си заслужава да се види, когато става въпрос за пътуване. Но когато планирате перфектния маршрут, има още какво да обмислите, освен къде да намерите най-добрата храна (въпреки че и това е много важно!).

 18 Септември 2018, 12:19    0

Морето поевтинява в Гърция

Късното септемврийско море в Гърция привлича много българи и в края на сезона, тъй като времето в южната ни съседка позволява да се насладим на още няколко топли дни. Гърция предлага огромно разнообразие от курорти и цени за предстоящите празници.

 17 Септември 2018, 17:53    0

14-те най-красиви мостове в света

В света на архитектурата може би нищо не е по-утилитарно от мостовете. Всъщност това са структури, които не само ни позволяват безопасно да преминем, но за разлика от някои небостъргачи и къщи, всеки има достъп до тях. И само защото са функционални,

 14 Септември 2018, 11:47    0

Над 300 000 туристи посетили за осем месеца музеите в Търново

Близо 319 000 туристи са преминали до края на август през музейните обекти, които стопанисва Регионалният исторически музей във Велико Търново. За осеммесечието на тази година ръстът на туристите е с около 1500 в сравнение със същия отчетен период за 2017 г. Това съобщи Сноя Петрова, главен уредник в РИМ.

 13 Септември 2018, 16:26    0

Бедствие сполетя култовия гръцки плаж Закинтос! (ВИДЕО)

Потресаващо бедствие хвърли в паника десетки туристи на един от най-известните плажове в Гърция, а и в света. Става въпрос за плажа Наваджио на остров Закинтос. Огромна скална маса се свлече в страничната част на закътания плаж, като се изсипа и върху пясъка, и във водата.

 13 Септември 2018, 15:39    0

Най-скъпите почивни дестинации

Муша Кей, Бахамите В Муша Кей можете да изберете измежду много екстри по време на вашия луксозен престой - фойерверки лично за вас, гмуркане, дълбоководен риболов и дори търсене на съкровища.

 12 Септември 2018, 18:33    0

Гоце Делчев и Гърмен-домакини на Петия годишен конгрес по балнеология и СПА туризъм

Общините Гоце Делчев и Гърмен ще са домакини на Петия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Форумът ще се проведе на 26 и 27 септември тази година, а темата на събитието е „България – лидер в здравния туризъм на Балканите. Четири сезона медикъл/спа, таласо, спа и уелнес туризъм”.

 11 Септември 2018, 14:39    0

<< 1 2 3 4 5 6 >>