Хотели

Аквариум в САЩ предлага истинско изживяване докато си миете ръцете

На е задължително да сте гмургачи или туристи на плажа, за да ви се организира близка среща с хищна акула!

 23 Ноември 2017, 19:22    0

Запомнящата се планина (Rainbow Mountain) в Перу

Планината дъга (Rainbow Mountain) в Перу е колоритен планински склон в Андите. Цветовете са образувани от седиментни минерални слоеве в планината, които са били изложени от ерозия. Планинската пътека Rainbow Mountain се намира на три часа път с кола от град Куско, откъдето отскоро се развиват популярни екскурзии.

 23 Ноември 2017, 12:14    0

Хотел в Монте Карло предлага необичайна услуга

Сватба на тъмно, влажно и студено място? Ако обичате морските същества, гмуркането или просто филма "Малката русалка", то това е вашият вариант за мечтания ден и един хотел може да ви го предложи. Хотел Metropole в Монте Карло пуска отново своя подводен сватбен пакет, който прилича на подводна екскурзия, но към водолазното оборудване са добавени неопренови смокинги и булченска рокля.

 22 Ноември 2017, 17:44    0

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско грабна отново наградата за „Най-добрият ски хотел на България”

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден за „Най-добър ски хотел на България за 2017 г.” от Световните ски награди. Хотелът печели първата си награда в тази категория още със стартирането на програмата през 2013г. и след това последователно през 2014 г. и 2015г. Два месеца по-рано, хотелът получи и друга престижна международна награда, а именно за „Най-добър хотел на България за 2017г.” от Световните туристически награди.

 21 Ноември 2017, 14:23    0

Мостове между небостъргачи (снимки)

Мостове или пътеки, строени като свързващ елемент между две сгради, се изграждат от години. Някои архитекти обаче решават да ги издигнат на по – високо ниво ( в буквалния смисъл) и ги качват на най-високите етажи на небостъргачите. Вижте някои от най-забележителните примери за високо издигнати мостове.

 19 Ноември 2017, 20:24    0

Уникална сауна е новата атракция в Париж

В наближаващите студени дни за посетителите в Париж ще има нова атракция, която, освен че ще ги впечатли с външния си вид, и ще ги топли в студеното време. Френската столица се сдоби със златно яйце, което ще може да се използва като сауна. Атракцията ще достига температурите до 65 градуса по Целзий и така парижани бързо ще забравят за студеното време навън.

 17 Ноември 2017, 10:08    0

Д-р Манджукова откри нова дерматологична клиника в София

Популярният д-р Снежана Манджукова откри вчера нова дерматологична клиника Belle Femme в София. Намира се на бул. "Черни връх" 77. Клиниката разполага с три кабинета, които са оборудвани с модерна апаратура. Интериорът е дизайнерски и в елегантен стил, като подчертава финеса и професионализма на д-р Манджукова. Тя посрещна десетки свои приятели и клиенти на официалното откриване. Интересен момент от тържеството беше лично приготвения от нея кетъринг, за който всички гости отбелязаха отличното съчетание на вкусна и здравословна храна. Д-р Манджукова е сред най-известните дерматолози в България и е сред лидерите в естетичната медицина. Тя разполага с най-модерните лазери за кожа, извършва мезотерапии, пилинги, електрокоагулация, микродермабразио, криолиполиза, поставя филъри, мезоконци, попълва бръчки и др. услуги.

 17 Ноември 2017, 08:07    0

Реконструират легендарният хотел „Уолдорф Астория“ в Ню Йорк

"Уолдорф Астория", продаден през февруари 2015 г. от „Хилтън“ на китайската застрахователна компания „Анбанг“, ще претърпи тригодишна основна реконструкция, след която хотелските стаи ще намалеят с 1000 за сметка на жилищни комплекси,

 16 Ноември 2017, 11:02    0

В Китай отвориха най-голямата библиотека

В Китай отвори най-голямата библиотека, която ще ви спре дъха Въпреки че почти няма човек, който да обича да го наблюдават, докато чете, всеки би направил изключение, ако четенето е в новооткрита библиотека в Китай. В нея са побрани 1.2 милиона книги, а интериорът ѝ ще ви спре дъха.

 15 Ноември 2017, 17:50    0

Хотели разположени във вулканични зони

Вулканите са едновременно опустошително величествени и безкрайно спокойни, използвайки силата да създават и унищожават, докато предлагат вълнуваща смесица от красота и опасност за приключенски настроените пътешественици. Ако сте сред тези, които винаги търсят предизвикателството и искат да се събудят на ръба на активен вулкан, можете да изберете престой в някои от тези хотели, разположени в тях.

 14 Ноември 2017, 09:33    0

<< 1 2 3 4 5 6 >>