Хотели

Невероятни идеи за вилата!

Вилата е място, на което всеки ходи с определена цел. Едни с желание да нацепят дърва или да отметнат друга подобна задача, други – просто за да си отпочинат сред зеленина, тишина и спокойствие,

 24 Февруари 2018, 09:33    0

Сдружение “Маринела” и холдингът Victoria Group Hotels and Resorts с почетни призове „Добродетел на 2017“

Сдружение “Маринела” и два хотела от най-големия туристически холдинг Victoria Group Hotels and Resorts - петзвездният хотел „Маринела“ и пловдивският хотел „Марица“, бяха отличени с почетен приз “Добродетел на 2017” на официална церемония в Централния военен клуб, организирана от Националното сдружение на сираците в България. Почетната грамота бе връчена на административния директор на сдружение „Маринела“ Ангелина Ангелова от Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България, който благодари за подкрепата и партньорството през 2017 година.

 22 Февруари 2018, 15:48    0

Саудитският принц продаде 6-стаен апартамент за 36 млн. долара (снимки)

Както стана известно на Mansion Global, принцът е продал 6-стаен апартамент, който сам по себе си представлява нещо като оазис с ултрасъвременни удобства. Продажбата е осъществена в края на януари. Купувачът на луксозния дом засега остава анонимен. Той се е сдобил с имот с площ 10 500 кв. фута в сградата The Heritage at Trump Place, който струва 30 млн. долара. Извън това е платил 6 млн. долара за два апартамента за персонала, разположени на 6-ия етаж на сградата.

 21 Февруари 2018, 10:26    0

Пускат увеселителен парк „Играта на играчките“ във Флорида

Увеселителен парк, посветен на култовата анимация „Играта на играчките“ ще отвори врати за туристи през лятото във Флорида. Паркът ще е разположен на площ от 11 акра и е инспириран от първата серия на култовата поредица от 1995 година.

 19 Февруари 2018, 18:45    0

Victoria Group Hotels and Resorts с приз „Най-добра туристическа компания за 2017 г.“

Victoria Group Hotels and Resorts получи „Златен приз“ за „Най-добра туристическа компания за 2017 г.“ от списание „Туризъм и отдих“. Изданието връчва престижните награди за тринадесети път, отличавайки лидерите, допринесли за развитието на туризма в България. Днес, на 25-ата Международна туристическа борса „Ваканция и СПА експо“.,провеждащо се под патронажа на Министерство на туризма, наградата бе връчена на Светослав Георгиев, директор „Продажби, маркетинг и развитие“ на Виктория груп. Той отправи покана към всички присъстващи през предстоящия летен сезон да посетят и най-новия хотел на холдинга – Hacienda Beach в град Созопол. Критериите, според които са били определени номинираните компании, са висока култура на обслужване и професионален мениджмънт – фактори, утвърждаващи България като привлекателна туристическа дестинация. Тази награда е поредното доказателство за лидерските позиции на Victoria Group Hotels and Resorts в бранша. Създаден през 1996 година, холдингът е най-големият хотелиерски оператор в страната ни с портфолио от хотели категория 4 и 5 звезди в топ дестинациите на България и с ключови партньорства с най-големите тур оператори в световен мащаб.

 15 Февруари 2018, 18:10    0

Уникален хотел във водите на езеро в Норвегия

Еко хотел с форма на летяща чиния ще бъде изграден край един от фиордите в Норвегия – Свартисен. Хотел Svart трябва да отвори врати до 2021 година, и ще бъде буквално разположен върху водите на езеро. Хотелът ще бъде изграден предимно от дървен материал, без излишна стомана и бетон.

 15 Февруари 2018, 13:02    0

...

 15 Февруари 2018, 13:02    0

...

 15 Февруари 2018, 13:01    0

Каравана със слънчеви панели на покрива

Еко каравана, която може да достигне до всяко кътче на света, дори и труднодостъпно, представиха дизайнери от Словакия. Малкото фургонче разполага със слънчеви панели на покрива, които осигуряват нужния ток, за да се живее нормално вътре. Интериорът не е особено просторен, но пък има легло, мивка за кухнята, тоалетна и място, където да си вземете един душ. Караваната е напълно автономна, защото черпи вода от специална система на покрива, която улавя дъждовните води и влагата. След това водата се пречиства и идва към мивката, а също и за тоалетни нужди. Най-голямата екстра обаче е, че караваната може да се достигне практически всяка точка на света, защото е конструирана да бъде пренасяна от хеликоптер. Така на практика трябва само да назовете желаната дестинация…да си намерите хеликоптер и сте готови! Караваната се продава на цени около 100 000 долара.

 14 Февруари 2018, 08:07    0

Най-високият хотел в света

Туристите, които обичат височините със сигурност ще оценят новината, че врати отвори най-високият хотел в света. Gevora Hotel извисява снага в една от топ дестинациите – Дубай. Хотелът е висок 356 метра, което е с цели 32 метра повече от Айфеловата кула. Gevora Hotel е на 75 етажа с 528 стаи. От върха на билдинга се вижда с километри наоколо.

 13 Февруари 2018, 10:27    0

<< 1 2 3 4 5 6 >>