Хотели

Хотелите в Пловдив препълнени с туристи

Хотелите в Пловдив се пукат по шевовете по време на Международния панаир. Заетостта варира между 70 и 100 процента през целия септември месец, както в малките места за настаняване, така и в тези с по-голям капацитет Профилът на посетителите е много разнообразен - каквито са и събитията в първия есенен месец, пише местният в. "Марица". Увеличили са се чуждестранните туристи, решили да посетят културните събития в града под тепетата.

 26 Септември 2017, 09:24    0

Ремонтират крайморското бижу "Парадайз бийч"

Новият собственик на "Парадайз Бийч", намиращ се между Слънчев бряг и Свети влас, Венелин Ташев започва пълно преустройство на някогашната перла в империята на Илия Павлов, предава

 25 Септември 2017, 18:15    0

Дизайнерска къща на брега на океана в Южна Африка

Metropole Architects наскоро приключиха строежа на къща, която се намира върху имот с гледка към океана. Мястото е северно от Дърбан, Южна Африка. Къщата е проектирана в синхрон с принципите на фън шуй.

 24 Септември 2017, 13:53    0

Хотелите в Халкидики пълни с български туристи

Хотелите на полуостров Халкидики, в град Кавала и остров Тасос в Гърция са пълни само с български туристи. Трафикът на автомобили от граничните пунктове е засилен от четвъртък в южната ни съседка, без да има задръствания, съобщи кореспондентът на БНР в Атина.

 22 Септември 2017, 18:26    0

Какво предлагат бизнес хотелите в София?

Много от жителите на столицата са свикнали да я възприемат просто като място, в което преминава техния професионален и личен живот. А има толкова много неща, които са малко известни за нея. Един уикенд да ново място в рамките на града може да накара човек да преоткрие мястото, на което живее и да види много от неговите красоти по различен начин.Как едно посещение на бизнес хотел в София може да промени гледната точка към града? Колко добре се познават всички квартали на града?

 21 Септември 2017, 11:59    0

Уникално малко градче в Северна Холандия

Има места в този свят, които са толкова сюрреалистични и красиви, че когато за пръв път видите техни снимки, смятате, че това е филмов декор. Точно такъв е случаят с Гитхорн, малко градче в Северна Холандия, което напомня на пейзаж, подходящ за детска приказка.А един от кварталите, изграден върху мрежа от тесни канали, е като картина, но всъщност е напълно реален.

 21 Септември 2017, 11:34    0

Селска къща с много удобства

LTD Architectural Design Studio проектира малка и съвременна къща в Пухой, на около 50 км от Оукланд, Нова Зеландия. Тя е заобиколена от храстова растителност. Дизайнът е вдъхновен от традиционните черни къщи в местността и техния опростен външен вид. На предната страна на дома има веранда с камина и две вградени в пода вани, които гледат към долината.

 20 Септември 2017, 16:57    0

Хостел в пясъка предлага нощувка срещу 5 долара на вечер

Искате нощувка под звездите, но същото време и обслужване като в хотел – няма проблем. Срещу 5 долара на вечер може да отседнете в необичайния хостел в Австралия, недалеч от град Бризбейн, направен от 24 тона пясък. Хостелът се намира на плажа Курава. Той е изграден само за 3 седмици. Прекрасното местенце е кръстено The Sand Hostel. То разполага със стая за 8 души и друга, която е за двама. Всеки от гостите може свободно да ползва волейболно игрище и обща зона с бар.

 20 Септември 2017, 16:46    0

Превръщат швейцарско село в хотел

За да не остава село Карипо в кантон Тичино без население, швейцарските власти са решили да го превърнат в хотелски комплекс. Туристите ще могат да се наслаждават на красивата природа на спокойствие. Селото е създадено преди малко повече от 600 години, а днес в него живеят едва 16 души, 15 от които са пенсионери, предава BBC. Младото поколение отдавна се е преместило в по-големите градове, но кметът на областта е решил да запази чара на швейцарското село, като настани туристи в запазените каменни къщички.

 18 Септември 2017, 16:09    0

Синята дупка на Дийн е едно от най-красивите места на Земята

Закътана в залив край Бахамските острови, тя е едно обаятелно тюркоазно природно творение. Заобиколено е от буйна растителност и бели пясъци по брега. Погледната отвисоко Синята дупка на Дийн наподобява око - има почти кръгла форма, като диаметърът ѝ е между 25 и 35 м. Входът ѝ започва на около 6 м под повърхността на водата, като стените се спускат вертикално надолу. Ако се спуснете на повече от 20 м, дупката се разширява в пещера с диаметър 100 метра. Тя прилича на същински портал към магически воден свят.

 16 Септември 2017, 16:41    0

<< 1 2 3 4 5 6 >>