Хотели

Дизайнерски хотел в Германия предлага пълен комфорт

Дизайнерска компания Roomcode gmbh наскоро завърши интериорния дизайн на Hotel Neues Tor. Той се намира в Бад Вимпфен, исторически спа курорт в Германия.

 04 Август 2018, 13:36    0

РИА Новости: Слънчев бряг, евтиния – руските туристи обичат България

Със семейството ми вече пет години почиваме само в българския Слънчев бряг, но такива цени като през тази година виждам за пръв път" - това разказва московчанинът Анатолий Шелков. Той съжалява, че са били в отпуск в средата на юни и са дали два пъти повече.

 03 Август 2018, 18:54    0

Хотел „Маринела“ отново се нарежда сред най-луксозните хотели в света с номинации за World Luxury Hotel Awards

За трета поредна година Хотел Marinela Sofia ще вземе участие в едни от най-престижните международни туристически награди World Luxury Hotel Awards и отново ще се позиционира сред най-луксозните хотели в света с цели три номинации - „Луксозен дипломатически хотел“, „Луксозен хотел и конферентен център“ и „Луксозен модерен хотел“

 02 Август 2018, 17:42    0

18 интересни факта за частния остров на Disney

Круизните кораби на Disney са толкова магически, че понякога трудно можем да си представим, че трябва да слезем от някой от тях.

 02 Август 2018, 11:59    0

2 млн. долара глоба за хотелска верига, манипулирала ревюта в TripAdvisor

Една от най-големите хотелски вериги в Австралия беше глобена с 2.2. млн. долара за това, че се опитва да предотвратява негативните ревюта в популярния портал за пътешественици TripAdvisor.

 01 Август 2018, 16:54    0

"Интерконтинентал" ще изчиства имиджа на София след изтеглянето на "Кемпински"

Новопостъпилата хотелска верига "Интерконтинентал" в София възнамерява да изчисти имиджа на столицата в сегмента на луксозните хотели, научи Travelnews. От града се изтеглиха веригите "Кемпински", "Шератон" и "Радисън" след дългогодишно присъствие. От Travelnews попитахме "Интерконтинентал София"

 31 Юли 2018, 14:53    0

Приходите от нощувки в Кюстендил се увеличават

До 415 хиляди лева са достигнали приходите от туристически нощувки в област Кюстендил през месец май тази година, съобщиха от териториалната статистика. Тове е с 15,4 процента повече в сравнение с месец май през миналата година. Регистрирано е увеличение на приходите както от чужди граждани - с 24 на сто, така и от български граждани - с 12,7 процента.

 31 Юли 2018, 12:38    0

„Джеда Тауър” ще е най-високата сграда в света

Вижте как ще изглежда следващата най-висока сграда в света – издигащата се от пустинята и висока 1 км „Джеда Тауър” в Саудитска Арабия,

 30 Юли 2018, 18:21    0

Топ 20 на най-скъпите градове за нощуване в света

Почивката на слънце в Тел Авив или активен пазар в чудесните и прохладни молове в Дубай ще ви се отрази добре, но и ще трябва да се бръкнете по-дълбоко. Комбинацията от добре организиран туризъм и високи разходи за хотели и частни жилища отрежда на пет големи града от Близкия Изток

 29 Юли 2018, 19:10    0

Хотелиерът Красимир Антонов заграби общински тротоари в Слънчев бряг

Бизнесменът Красимир Антонов заграбил общинските тротоари пред хотел "Планета" в Слънчев бряг и е направил незаконни паркинги. Това алармираха служители на община Несебър през медии. Терените се намират пред търговските обекти на комплекса. Паркингът затварял пешеходната зона и достъпа до търговските обекти.

 29 Юли 2018, 14:45    0

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>