Хотели

Хотелите в Керамоти препълнени през целия септември

Няма свободни места в нито едно от реновираните места за нощуване в Керамоти за целия септември. Това никога не се е случвало в малкия курорт с най-уникалния плаж на Балканите. Уникален сезон, чупим рекорди по посещаемост, българските туристи промениха коренно Керамоти, твърдят местните хотелиери. Голяма част от хотелите очакват туристи до средата на октомври.

 10 Септември 2017, 17:05    0

Най-високите сгради съществуващи през цялото човечество

Още от древността човечеството се е стремило към звездите. И един от начините да го покаже, е като строи високи сгради. Вижте кои са били най-високите сгради от древността, та до наши дни, представени от британския в.

 10 Септември 2017, 12:33    0

Хотелите с най-хубавите гледки

Просторна хотелска стая с великолепна гледка към архитектурните чудеса и историческите богатства на града. Това си остава златният стандарт на луксозните хотели. Тези хотелски стаи са за любителите на пътуванията, които мечтаят да видят от леглото си как слънцето се издига над Дуомо или да се насладят на чаша шампанско в луксозен апартамент с изглед към Айфеловата кула.

 08 Септември 2017, 15:22    0

Хотел с потънали в земята легла

Първата стая в света, в която леглата са потънали в пода, е факт. Тя се намира в хотел в Китай. Хотел Mylines в Хангжу, Китай и собствениците му много искали да има нещо наистина уникално, с което да изпреварят конкурентите. След дълги мислене те стигнали до идеята за изграждане на легла, потънали в пода. За изпълнение на нелеката задача била наета архитектурна фирма LYCS. Наскоро интериорната иновация е приключила и всеки, който желае, може да наеме стаята с потъналите легла. Това обаче не е единствената екстра, която добавили талантливите архитекти.

 08 Септември 2017, 13:19    0

Хотел предлага и легло за куче

Много туристи се притесняват, че не могат да вземат домашния си любимец на почивката. Това обаче не важи за гостите на Four Seasons Hotel Hampshire. Тук не е проблем да дойдете и с кучето си, защото ще постелят легло специално за него

 06 Септември 2017, 17:43    0

Хотелската верига Orbis открива 8 нови хотела в Източна Европа

Хотелската група Orbis засилва значително присъствието си в Източна Европа в близките месеци. Групата отваря 8 нови хотела в Румъния (Mercure Sighisoara Binderbubi, Ibis Styles Arad и Mercure Bucharest Unirii), Сърбия (Mercure Belgrade Excelsior), Босна и Херцеговина (Novotel Sarajevo и MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa), Унгария (ibis Styles Budapest Airport) и Македония (Mercure Tetovo). Групата цели да поддържа темпа на развитието си в Полша и да заеме по-стабилни позиции на новите пазари в Източна Европа. До момента Орбис има 117 хотела и е ексклузивен лицензодател на всички марки на Accor Hotels в 16 страни. Хотелите са под марките Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles, ibis budget.

 05 Септември 2017, 14:18    0

Влакче на върха на хотела (видео)

Скоростните влакчета са доста страшно изживяване. Какво ще кажете обаче да се пуснете от покрива на хотел, а след това малко да повисите във въздуха? Става въпрос за влакчето на хотел Stratosphere в Лас Вегас. Височината тук е 260 метра…

 05 Септември 2017, 13:29    0

Градовете, които вече живеят в бъдещето

Ако знаете къде да търсите, пътуването в бъдещето е възможно и днес. В близкото минало компаниите криеха стриктно върху какви разработки са се концентрирали, но в наши дни технологии, като автономни автомобили, дронове и други, се тестват ежедневно из улиците на някои градове по света. Всичко това идва да ни покаже какво се крие зад ъгъла на настоящето, обещавайки бъдеще, белязано от още по-скоростно технологично развитие, отколкото наблюдаваме сега. Вижте някои от градовете по света, подбрани от CNN, които вече живеят в бъдещето:

 01 Септември 2017, 14:59    0

Ману - вечнозелените гори на Перу

Това е домът на вечнозелените тропически гори, превърнали се в символ на южноамериканската държава. Освен това те са и едно от най-значимите природни съкровища на планетата ни. Достатъчно е да ги погледнеш веднъж, за да разбереш защо това е така – Ману покорява с невероятното си биологично разнообразие, което според специалисти е най-голямото в света. На площ от над 1,8 млн. хектара са разположени около 10% от всички растителни видове на планетата, като само на един хектар се срещат над 220 различни вида дървета, което само по себе си е зашеметяващо.

 31 Август 2017, 20:36    0

Хотелиери искат среща с Борисов

Хотелиери от Слънчев бряг искат спешна работна среща с премиера Бойко Борисов и представители на всички институции ангажирани с българския туризъм. Това пише в писмо изпратено днес от Съюза на собствениците в курорта. В него се уточнява, че целта на срещата е да се търси решение за ограничаването на шума в курорта. Въпреки протестите срещу акциите на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг, хотелиерите призовават за действия по този проблем.

 28 Август 2017, 14:48    0

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>