Хотели

Леринските острови

Леринските острови са пълната противоположност на лъскавия бул. „Ла Кроазет” в Кан, както и на тесните живописни улички в старата част на града, които са изпълнени с туристи.

 04 Октомври 2018, 20:04    0

The Lexington Hotel предлага стаята на Мерилин Монро в Манхатън (снимки)

Представяте ли си поне за денонощие да изживеете лукса, в който е живяла Мерилин Монро?! Да погледнете от една хотелска стая през прозореца и да видите това, която сексимволът на Америка е виждала някога?

 04 Октомври 2018, 19:17    0

Нов бутиков хотел отваря врати в Пловдив

Нов бутиков хотел на една от най- красивите стари пловдивски улици - "Велико Търново" привлича от няколко дни погледите на минувачите в Цар -Симеоновата градина. Сградата, която сякаш е извадена от романтичен филм, чието действие се развива в Рим, се намира на метри от парка и Пеещите фонтани.

 04 Октомври 2018, 08:46    0

Най-добрите есенни предложения да посетите през октомври

Лятото свърши, но това не означава, че не ви очакват нови вълнуващи пътувания. Всъщност пътешестването през есента има много плюсове - тълпите са по-малко, цените са по-ниски, а времето не е нито твърде горещо, нито твърде студено.

 03 Октомври 2018, 11:04    0

Дизайнерска вила във формата на подводница

В Airbnb ще откриете уникални места. Една от новите звезди е тази вила, вдъхновена от формата на подводницата. Намира се отдалечен шотландски остров. Дизайнът на вилата е на Roderick James Architects. Тя ви гарантира спокойно и просторно място, далеч от суетнята на съвременния градски живот.

 30 Септември 2018, 21:02    0

Ето в кои градове туристите харчат най-много пари

Компанията Mastercard публикува годишното си изследване Global Destination Cities Index, което изчислява колко пари се похарчили туристите в 162 града по света през 2017 г.

 30 Септември 2018, 13:23    0

Хотел Uva Nestum Wine & SPA обявен за най-добър

За най-добър спа хотел бе обявен комплексът Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев. Райското петзвездно място спечели голямата награда „ в конкурса на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Наградата бе връчена от Чила

 29 Септември 2018, 17:58    0

Частни острови, които се дават под наем

Искали ли сте някога да наемете цял остров за себе си и семейството си, за да се насладите на тази тропическа неземна красота наоколо? Е, това малко хора могат да си го позволят,

 28 Септември 2018, 18:18    0

Хотел във формата на пенис изникна в Китай (видео)

Новопостроената сграда New Media Center в китайския град Гуанси предизвика полемика и откровени подигравки в социалните мрежи.

 27 Септември 2018, 13:11    0

Най-предпочитаните градове в Европа от туристите

Всяка година хилядите потребители на популярния сайт Travel + Leisure гласуват за своите любими дестинации. Една от класациите, които се изготвят на база впечатленията им, е тази за най-добрите градове в Европа. Населените места се сравняват по фактори като забележителности, кухня, културни събития, удобства, отношение на местните към чужденците, възможности за шопинг и др.

 26 Септември 2018, 10:45    0

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>