Хотели

Архитект превърна кран в хотел

Понякога терминът „на първа линия“ може да означава, че хотелът, в който сте настанени е… кранът на местното пристанище! Такъв е случаят с The Krane. Той се намира в залива Nordhavn край датската столица Копенхаген. Преди години хотелът е бил обикновен кран за въглища, но днес посреща всякакви гости, които искат да си починат в луксозна обстановка, а на прозореца да ги посреща красива, морска гледка.

 28 Август 2017, 10:19    0

Воден парк в Канада

Надуваем воден парк привлича хиляди туристи в курорта Harisson Hot Springs – Канада. Надуваемият парк е разположен в едно от езерата и представлява невероятна атракция за гостите. Паркът е идеален за заблавления между семейства и приятели. Входът на човек за ден тук е около 26 долара.

 28 Август 2017, 10:14    0

КЗП установи: Луксозните стаи по морето са само в онлайн офертите

Комисията за защита на потребителите (КЗП) е установила, че най-честото нарушение по Черноморието е несъответствие между предлаганите "луксозни" стаи в онлайн офертите и реалните условия в хотелите. "Като че ли жалбите и сигналите най-общо казано срещу места за настаняване - семейни хотели, самостоятелни стаи, са повече от тези, които касаят заведения за хранене и развлечение. Има разминаване между очакванията и в действителност при настаняване на определени туристи. Но не са чак толкова много жалбите и сигналите в сравнение с минали години, горе-долу бройката се запазва", заявява Николай Стойков, регионален директор на КЗП-Бургас.

 26 Август 2017, 16:31    0

Хотел на колела

Спите в Сан Франциско, а осъмвате в Лос Анджелис или обратното. Така представителите на Cabin представят новото си предложение – хотел на колела, в който се регистрирате в 23 ч. и го напускате на следващата сутрин в 7 ч. в различен град. Луксозният автобус с кабини за общо 24 пътници се стреми да бъде конкурентна опция на фона на други транспортни средства, като самолети, влакове и автомобили.

 25 Август 2017, 19:25    0

Плуващи хотелски стаи

Изучаването на красив крайбрежен район става много по-лесно и вълнуващо, когато стаята в хотел, в който сте отседнали, не само плува във водата, но се отделя от останалата част на сградата за соло приключения. Всички дейности, на които бихте искали да се наслаждавате, докато се намирате на някое красиво място - като гмуркане с шнорхел, плуване или да опитвате вкусна храна, може да ги реализирате от вашето лично пространство, без да стъпвате на сушата.

 24 Август 2017, 10:40    0

КЗП извърши над 2500 проверки по Черноморието

Около 2500 проверки в търговски и туристически обекти по Черноморието е извършила Комисията за защита (КЗП) на потребителите от началото на летния сезон, съобщиха от регулаторът.

 23 Август 2017, 13:21    0

Хотел в часовникова кула на гара в Лондон

Отсядането в обикновена хотелска стая вече не е интересно! Срещу близо 300 лева за нощувка, може да се настаните в таен апартамент, разположен в часовникова кула. Намира се в часовниковата кула на международната гара St Pancras в Лондон. Отсядането тук е гаранция, че няма да изтървете влака си…

 22 Август 2017, 12:18    0

Най-големите къщи в света!

Чудили ли сте се някога кои са собствениците на най-големите къщи в света? Или коя е най-голямата къща в САЩ? Докато много от тези имоти се намират на местата, които бихте очаквали - Калифорния, Флорида, Френската Ривиера ... има няколко, за които може би не сте предполагали. Една от най-големите всъщност е в центъра на Мумбай,

 20 Август 2017, 11:31    0

Къща която не се нуждае от отопление и охлаждане

25-годишният Найджъл Киркууд работил в планинската добивна промишленост в Австралия. Когато дошло време да строи къща, мъжът решил да я изгради във вид на тунел. Така се получило жилище, което доста наподобява дома на хобит от добре известния роман на Толкин. Собственикът казва, че е щастлив от вида на къщата си.

 19 Август 2017, 15:55    0

Дават под наем къщата на Елвис Пресли в Лос Анджелис

Феновете на Елвис Пресли тъжат за певеца вече 40 години, но все пак те още могат да усетят част от духа му. Неговият дом в Лос Анджелис, където легендата прекарва дните със съпругата си Присила и дъщеря им Лиза Мари в края на 60-те години на миналия век, се отдава под наем. Имотът е с площ 500 кв. м и е всичко, което можете да очаквате от луксозен дом.

 19 Август 2017, 11:39    0

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>