Хотели

Най-желаните есенни дестинации

Не по-малко търсени ще бъдат Куба, Испания и Франция, а топлият климат на Бали ще примамва и когато при нас започнат дъждовните дни.

 18 Август 2017, 12:09    0

Робот сервира в хотел в Сингапур

Роботът AURA вече е пръв помощник на туристите в хотела M Social в Сингапур. С форма на цилиндър,роботът доставя студена вода и спално бельо на гостите по стаите. Машината сама се ориентира по коридорите на хотела и носи бързо поръчката. От управата на M Social са категорични, че AURA се справя сам с работа, която обикновено вършат двама или трима души, а освен това е изключително бърз.

 17 Август 2017, 12:45    0

Най-малкият хотел в света струва 280 евро на нощ

Все още имате време за резервация на хотелска стая. Ако пък желанието ви е да избегнете тълпите и шума по коридорите на хотела, защо не наемете този! Hotel Central в датската столица Копенхаген попада в световните класации са най-малки хотели. Не е сигурно обаче дали ще успеете да се съберете в него с цялото си семейство, защото хотелът има само една стая!

 16 Август 2017, 18:59    0

Гръцки гражданин оглави "София Хотел Балкан"

"София Хотел Балкан", бившият „Шератон“, има нов изпълнителен директор. Това става ясно от решение на Съвета на директорите (СД) на дружеството, публикуван на сайта на Българската фондова борса. Новият управител на хотела е отново грък - Йоанис Даскалантонакис

 14 Август 2017, 13:59    0

Топ 10 на най-предпочитаните фаст фууд заведения

Лесно е да смятаме, че "бързото хранене" е близка категория до ресторантите. Това е вярно не само в Съединените щати, където може да намерите най-голямо разнообразие от такива вериги.

 13 Август 2017, 17:17    0

Ресторант предлага отстъпки на жени с големи гърди

Ресторант в китайския град Ханджоу предлага отстъпки на клиентките си според големината на бюста им. Заведението Trendy Shrimp, разположено в мол в града, разгневи местните с билбордовете си, с които рекламира необичайното намаление.

 10 Август 2017, 12:58    0

Хотели с история в Истанбул

Истанбул може да е само на няколко часа път от България, но посещението там се простира през вековете. Къде другаде можете да намерите блестящи модерни небостъргачи, сгради,

 09 Август 2017, 16:32    0

Откриха хотел като затвор в Тайланд

Да прекараш лятната си ваканция в затвора не е добра идея, освен ако не си в тайландския хотел The Sook Station. Отворил в началото на лятото, той предлага на своите гости затворнически условия.

 08 Август 2017, 17:48    0

McDonald's увеличава броя на ресторантите в Китай

Американската верига за бързо хранене McDonald's планира да увеличи броя на своите ресторанти в континенталната част на Китай. В момента брандът има над 2500 обекта, а до 2022 г. планира да ги направи 4500.

 08 Август 2017, 12:21    0

Култовият ресторант "Джани" в Слънчев бряг предлага най-вкусната храна

Култовият ресторант "Джани" в Слънчев бряг впечатлява българските и чуждите туристи с отлично обслужване, кухня и интериор. Той е известен за нашенците още от времето, когато преди 15 години беше просто едно малко ресторантче-капанче. Още тогава беше вкусно, евтино и качествено. Сега е доста голям и разширен, модерен и е един от най-добрите ресторанти в курорта. Не случайно всеки ден опашките са огромни, за да се добереш до маса. Резервациите са изключения и в много редки случаи. Ето и коментари от фейсбук страницата на "Джани".

 03 Август 2017, 07:08    0

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>