Хотели

Сонгдо - Южна Корея

Той се намира в Южна Корея и е едно от онези места, които наистина се различават от всичко останало, пише peika.bg. Пример за това са улиците с осем ленти, пресичащи Сонгдо, които напомнят на идеалите на градското планиране от миналото. В града автомобилите доминират, особено електрическите возила, като на много места вече са изградени зарядни станции за тях. Има също така и велоалеи и закрити паркинги.

 08 Март 2018, 13:44    0

Нов бранд за Radisson Hotel Group

Започва нова ера в развитието на международния хотелски оператор, обявил ребрандирането си на Radisson Hotel Group. То влиза в сила веднага след 21-то издание на Международния инвестиционен форум за хотели (IHIF), което се провежда от 5 до 7 март в Берлин, в навечерието на най-голямото международно туристическо изложение ITB-Berlin (7-11 март)

 06 Март 2018, 15:02    0

Най-изгодните екзотични дестинации през 2018 г.

Интересът към далечните и екзотични пътувания се увеличава с всяка изминала година. Какви са тенденциите сред дестинациите тази година, в кой период да се насочим към тях и как да организираме пътуването си сами по най-изгодния начин? Ако искате да разерете, четете по-надолу,

 05 Март 2018, 16:19    0

Аруба - островна екзотика

Въпреки че Аруба, като част от Карибските острови, е една добре позната дестинация, тя все пак носи своите мистерии.

 02 Март 2018, 22:38    0

Строят огромен еко-курорт във Виетнам

Виетнамското правителство даде зелена светлина на проекта “Екопарк Муи Динх” – огромен еко-курорт, за който се очаква да стане един от най-големите хотелиерски и развлекателни комплекси в Азия. Проектиран от американското студио “Чапман Тейлър” в Банкок, мегапроектът обхваща 1800 акра земя и ще се състои от седем хотела с общо 7 000 стаи. Заедно с това ще има тематичен парк, 500 вили, казино, плажен клуб и планински клуб. Проектът е предвиден като “устойчива дестинация” за туризъм.

 01 Март 2018, 17:31    0

Японци обмислят да построят най-високата сграда в света

Много е вероятно, един ден да дойде момент, я който няма да може да увеличим височината. Но къде може да се очаква тази граница по вертикала? Най-високата статуя в света е тази на Буда в Пролетния храм - 128 м, Хеопсовата пирамида е малко по-висока от него – първоначално е била с височина от 146 м, но днес е 139 м. Тя е била най-високият построен обект в продължение на 3881 години.

 01 Март 2018, 13:24    0

Victoria Group Hotels and Resorts с приз за най-успешна хотелска верига

На официална церемония за втора поредна година Business & Fashion Awards 2017, отличи най-успешните фирми и брандове в сферата на бизнеса и модата. Туристическият холдинг Victoria Group Hotels and Resorts получи престижната награда в категорията за най-добра верига хотели в страната. В рамките на месец това е третото отличие за най-големия туристически холдинг.

 28 Февруари 2018, 12:48    0

3 плажа остават без концесионер. Търсят се концесионери

Правителството открива процедури за предоставяне на концесии на три морски плажа в община Варна – "Св. св. Константин и Елена – малък плаж", "Слънчев ден" и "Св. св. Константин и Елена – север", съобщиха от правителствената информационна служба. Целта е да се осигурят водното спасяване, обезпечаване на прилежащата акватория, здравното и медицинското обслужване и санитарно-хигиенното поддържане на морския плаж, и услуги от обществен интерес. Срокът на концесиите ще бъде 15 години, а размерът на минималното годишно концесионно заплащане е изчислен според приетата от Министерския съвет Методика за определяне минималния размер на концесионното плащане за морски плажове.

 28 Февруари 2018, 12:36    0

Курорти за възрастни (снимки)

Хотел Canaves Oia, Санторини, Гърция Преживяванията за двойки в този бутиков хотел включват спиращи дъха залези и шампанско за закуска на верандата всяка сутрин. Viceroy Riviera Maya, Пила Дел Кармен

 25 Февруари 2018, 12:29    0

Невероятни идеи за вилата!

Вилата е място, на което всеки ходи с определена цел. Едни с желание да нацепят дърва или да отметнат друга подобна задача, други – просто за да си отпочинат сред зеленина, тишина и спокойствие,

 24 Февруари 2018, 09:33    0

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>