Избират мис Кюстендилска пролет

  13 Март 2018, 14:00     0

Топ красавици ще изберат новата, 52-ра мис Кюстендилска пролет на 17-ти март, съобщава travelbulgarianews.bg. Тогава на площад Велбъжд в известния с минералната си вода град бившите носителки на титлата ще изберат своята актуална наследничка. Началото на конкурса е от 19 часа. А избраната девойка ще символизира с младостта си идването на пролетта и пробуждането на природата за нов живот. Традицията по избора на на-красивото момиче в града датира от 1966 г.

Miss Kyustendil Spring

Кандидатките през тази година са 14 и са на възраст от 16 до 19 години. Те ще дефилират пред публиката и журито в три кръга – облечени с официално облекло, със спортни дрехи и с национални български носии. Водещи на програмата ще са Станимир Гъмов и Диана Любенова, а за доброто настроение на всички с музиката си ще се грижат Дичо, Тита и Стивън Ачикор.

Miss Kyustendil Spring

Победителката в състезанието ще получи парична награда от 1500 лева, а двете й подгласнички ще вземат по 850 лева. Всички участнички ще получат от община Кюстендил, като подарък и официалните тоалети и обувки, с които участват в спектакъла, както и луксозни албуми със снимки. Публиката също ще може да избере своята любимка чрез гласуване със смс-и.

Miss Kyustendil Spring

коментари

Добави своя коментар