Кафене в Мадрид предлага наемане на легло за кратък сън

  06 Септември 2018, 18:01     0

Mного испанци се отдават на обедна почивка и дрямка в средата на деня - нещо, за което със сигурност много от вас искрено им завиждат.
Перфектната сиеста (която скоро може постепенно да бъде изтласкана от испанското общество, поради финансови и икономически причини) се състои от обяд със семейството у дома, последван от сън с продължителност от около час и половина. За съжаление обаче все повече и повече испанци се разделят с този приятен навик, пише peika.bg.

В Мадрид обаче вече съществува специално сиеста кафене, в което клиентите освен напитка, имат възможност да наемат легло за кратък следобеден сън. 

Кафенето разполага с 19 налични легла, а ако решите да си подремнете, служителите ще ви събудят в определено време, така че да не изпуднете следващия си ангажимент.

Дрямките ви ще ви струват немалко пари, като може да наемете легло на минута или на час. Цената за 60 минути престой в самостоятелна стая е 14 евро, а в обща - между 8 и 10 евро. За онези, които са убедени, че ще се възползват от услугите на кафенете редовно, има промоционални условия като 1200 минути се продават на цена от 240 евро.

коментари

Добави своя коментар