Капана Фест стартира в Пловдив

  30 Май 2018, 12:34     0
Снимка: Nova

Капан за ценителите на хубавата музика, добрата литература и българските традиции за поредна година ще щракне в Пловдив между 1-ви и 3-ти юни. Тогава в града под тепетата ще се проведе поредното издание на Капана Фест Лято 2018. Музиката по време на купона ще звучи от цели 5 сцени, като всеки ценител със сигурност ще намери своя ритъм на сърцето. Ще можете да чуете младите таланти на България и добили вече попуялярност гост-изпълнители.

kapana fest plovdiv

За всички любители на винила ще работи и пазар за грамофонни плочи. Феновете на писаното слово ще могат да запалят децата си по книгите в литературния кът, да се запознаят с талантливи поети и дори да спечелят награди със свои разкази представени пред публиката на фестивала.

kapana fest plovdiv

Ако искате да се върнете към корените си ще можете да го направите наслаждавайки се на произведенията на над 120 занаятчии и модерни арт творци. Както и да си купите здравословни храни и напитки. Или пък шедьоври на уличната мода. Феновете на 7-то изкуство ще могат да изгледат филми на талантливи автори и да се запознаят с независими режисьори.

kapana fest plovdiv

Предвидена е и зона за спорт със стена за катерене, батут и уникална човешка джага, която освен всичко ще събира средства за благотворителност. Естествено няма да липсват и вкусни предложения за хапване и пийване. Програмата на фестивала вече е качена в сайта на събитието заедно с карта, която да ви ориентира из дебрите на Капана.

kapana fest plovdiv

коментари

Добави своя коментар