Къщата на Пабло Ескобар е превърната в скъп хотел

  05 Септември 2018, 16:35     0
Едва ли има човек на тази планета, който да не знае кой е легендарният Пабло Ескобар  - един от най-известните наркобарони в историята. 

Това е и причинада днес почти всичко, до което някога се е докосвал той, да се счита за реликва. С други от притежанията му и до днес се прави успешен бизнес, пише peika.bg.

Пример за това е една от къщите, които колумбийският наркобарон е притежавал на карибския бряг на Мексико. Тя се намира близо до град Тулум и днес е превърнат в скъпарски хотел. 

58317

Когато Пабло Ескобар умира през 1993 г., къщата е изоставена и не се поддържа от никого в продължение на 19 години, когато е сградата е закупена и превърната в хотел.

Когато "Каса Малка" отваря врати за първи път, налични за гостите са едва осем стаи. Днес вече се предлагат общо 42 апартамента, а цените цени от 515 долара до 840 долара на вечер.

Почти всички апартаменти разполагат с гледка към плажа и градината зад хотела. Някои имат и собствени балкони, където спокойно можете да опънете хамака си.

58316

Основният тип храна, който предлага ресторантът на хотела, е мексиканска, но със съвременен европейски привкус. Хотелът разполага и с два бара, единият от които е силно повлиян от творчеството на Кийт Херинг.

В близост има дългата плажова ивица, която ще ви очарова, а местата за релакс за безброй. Ако обичате водата, но не сте в настроение да се разходите до плажа, комплексът предлага два плувни басейна – вътрешен и външен. Интересното е, че двата басейна са практически свързани, посредством стълбище.

58319

коментари

Добави своя коментар