Кичозен хотел предлага всички екстри срещу 200 долара на нощ

  15 Май 2018, 14:40     0
Ако мислите, че българският Мутробарок е скандален, то какво бихте казали за американски хотел, който може да ви спре дъха с невероятно кичозния си интериор?!
Става въпрос за Madonna Inn край Сан Луис Оубиспоу в Калифорния. Тук има 110 стаи със собствено мнение, което е доста странно. Така например ресторантът е издокаран в розово, което присъства и върху кокетните кожени канапета. Яденето може да ви е трудно, защото интериорът изобилства от цвят, и по някое време ще ви се завие свят.

 

Една от стаите се казва „Каквото е останало“. Името й не е никак случайно, защото е обзаведена с това, което е останало от интериора на други стаи. Същото е положението и с тапетите й.

В стая, която носи името „Циганска скала“, със сигурност ще ви е трудно да заспите, заради нюансите на всички възможни цветове по тавана и част от стените (тези, дето не са от камък). Тук се чувствате, като в пещера, но с климатик и плазмен телевизор, голямо легло, две кожени канапета, и много, ама много цветове. Стаята е инспирирана от нюанските на циганския шал, казват от управата на хотела.

 

Ако случайно ви е залипсвал Мутробарокът, може да отседнете в стая, в която освен нелепото каменно обзавеждане и душ, всички завивки са с тигрови шарки. Найс, а?!

Madonna Inn се намира в ранчо с размери от 1000 акра, като предлага на гостите си езда, СПА процедури, и фитнес. Тук нощувката е 200 долара, но много туристи идват не, за да отседнат, а да си напправят снимки в странното местенце.

bg-turist.com

коментари

Добави своя коментар