Китайските стюардеси ще са облечени във висша мода

  13 Юли 2017, 13:18     0
Снимка: pochivka.com

Стюардесите в Китай вече ще носят униформи от висшата мода. Една от най-големите авиокомпании достигна до нови висини в облеклото на персонала си.
Чисто новите униформи на екипажа на авиокомпания Hainan Airlines са като току-що извадени от ревю за висша мода. Стюардесите вече ще изглеждат като модели от списание.

Компанията работи в колаборация с дизайнера Laurence Xu. Той представи последната си колекция облекла по време на седмицата на модата в Париж.

Вдъхновение за униформите дизайнерът черпи от Cheongsam - традиционна китайска рокля. Новите униформи на екипажа са една уникална смесица от съвременни модни тенденции и национални китайски елементи. По тях се забелязват акценти, като вълни и китайската митична птица Рок.

За разлика от дамските модели, мъжките униформи са доста по-семпли. Те включват касически палта и по-малко китайски елементи, но все пак са по-различни от всичко, виждано до този момент.

От компанията са горди с новите облекла на стюардесите. Те не само създават нов дрескод в небето. Униформите създават един интернационалния имидж на компанията. Това е особено важно, когато става въпрос за полети извън страната. Така останалият свят вижда, че Китай е една модерна държава.

Колекцията е част от кампанията за разширяване на услугите и подобряването на обслужването на авиокомпанията. В момента тя е една от най-големите в страната и се бори да удвои броят на международните полети, излитащи от големите градове в Китай.

pochivka.com

коментари

Добави своя коментар