Класация на неизвестни туристически дестинации

  12 Януари 2018, 12:25     0

Туристите, които не са решили къде да прекарат почивката си, могат да се възползват от съветите TripAdvisor. Там бе публикувана класация на десетте най-добри изгряващи и малко познати дестинации.
Класацията е на база положителни впечатления на туристи и ръст в броя на резервациите. Първата позиция печели малкият японски остров Ишигаки, част от префектура Окинава. Красиви, пясъчни брегове, мангрови гори, планински пейзажи, добра храна. С това островът е впечатлил своите гости. Нощувките тук започват от 170 лева, но могат да се намерят и по-скъпи хотели, където ще преспите срещу близо 300 лева за вечер.
Втората позиция е за малкото градче Kapaa, част от Хавайските острови. Това място е подходящо за сърфистите, които намират идеални условия за практикуване на любимия си спорт. Освен това туристите в Караа са впечатлени от шопинг центровете и добрите ресторанти. Може да си намерите място за нощувка срещу малко повече от 250 лева.

На трета позиция клиентите на TripAdvisor са класирали Найроби в Кения, която е по-позната като Столица на сафаритата. Днес градът предлага модерни клубове и ресторанти за по-младите туристи. Не са за пропускане Karen Blixen Museum и Girafee Center. Нощувка в града може да ви излезе около 160 лева.

Ето и останалите в класацията:
4. Халифакс, Канада
5. Гданск, Полша
6. Сан Хосе, Коста Рика
7. Рига, Латвия
8. Ровин, Хърватия
9. Нерха, Испания
10. Казабланка, Мароко

коментари

Добави своя коментар