Кои са новите дестинации, до които можем да летим от това лято?

Кои са новите дестинации от България

Няколко авиолинии стартират полети до нови дестинации от България през това лято. Също така ще бъдат възстановени и линиите до някои от дестинациите, които бяха спрени за зимния сезон.

Да видим кои са новите дестинации! 

Ако си харесате полети с Wizz Air и все още не сте членове на Wizz Club, имате възможността да получите безплатно членство за Вас и до 5 придружители с кредитната карта на ДСК и Wizz Air

Нови дестинации от София

1. Ханя, Крит

Нискотарифната авиокомпания Ryanair ще оперира от юни месец директни полети между София и Ханя (о. Крит). Полетите ще се изпълняват 2 пъти седмично (вторник и събота) и цените на самолетните билети започват от 23 Евро в посока и 46 Евро за двупосочен билет. Вижте възможните дати и цени ТУК

2. Каламата, п-в Пелопонес

През юни месец ще стартират и полетите на Ryanair между София и Каламата (п-в Пелопонес). Те ще се изпълняват веднъж седмично (в неделя), а самолетните билети са на цени от 18 Евро в посока и 36 Евро за двупосочен билети. Вижте всички възможни дати и съответните цени ТУК

3. Киев, Украйна

Авиокомпанията RyanAir стартира и директни полети между София и Киев. Те се изпълняват 2 пъти седмично (сряда и неделя), а билетите са на цени от 20 Евро в посока и 40 Евро за двупосочен билет. Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

4. Марсилия, Франция

В края на лятото, или по-точно през октомври, ще стартират и директната линия София – Марсилия. Полетите ще се изпълняват два пъти седмично (сряда и неделя). Цените на двупосочните билети започват от 72 Евро. Вижте възможните дати и съответните цени ТУК.

Нови дестинации от Варна

1. Париж

Wizz Air добави няколко нови дестинации от Варна. Една от по-интересните е Париж. Полетите ще стартират през месец Юли и ще се изпълняват два пъти седмично, в четвъртък и неделя. Самолетните билети започват от 54 лв. в посока.

2. Берлин

Друга интересна нова дестинация от Варна е Берлин. Полетите също ще стартират през Юли и ще се изпълняват два пъти седмично (вторник и събота). Цената на еднопосочния билет започва от само 30 лв.

3. Хамбург

Друг немски град, до който ще можем да летим директно от Варна е Хамбург. Полетите ще се изпълняват два пъти седмично (вторник и събота) и ще са на цени от 30 лв. в посока.

4. Кьолн

Третата нова дестинация в Германия е Кьолн. Полетите до там ще се изпълняват също два пъти седмично – четвъртък и неделя. Цените на билетите започват от 54 лв. в посока.

5. Копенхаген

Това лято ще можем да летим и директно до Копенхаген от Варна. Полетите до датската столица ще бъдат два пъти седмично, вторник и събота. Цените на билетите започват от 30 лв. в посока.

6. Ливърпул

И последната нова дестинация на Wizz Air от Варна е Ливърпул. До градът на Бийтълсите ще можем да летим три пъти седмично (понеделник, сряда и петък). Цените на билетите започват от 30 лв. в посока.

7. Киев

Украинската нискотарифна авиокомпания SkyUp ще стартира и директни полети между Киев и Варна и между Киев и Бургас.

Полетите от Бургас ще стартират на 31 Май 2019 и ще се изпълняват 2-3 пъти седмично. Докато полетите от Варна ще стартират на 14 Юни 2019 и ще се изпълняват само в Петък.

Цените на билетите започват от 44 Евро в посока без включен багаж.

Дестинации, до които отново ще можем да летим през лятото.

След като бяха спрени за зимния период, полетите от София до Малага, Неапол, Базел и Лисабон с Wizz Air ще бъдат възстановени, както и тези до Одеса с Bulgaria Air.

Пожелаваме Ви приятни полети, до която и дестинация решите да летите.

TravelSmart.bg