Концерт в Несебър за празника на любовта и виното

  14 Февруари 2018, 08:59     0

На 14-те февруари поп певецът Миро ще зарадва почитателите си в Несебър с концерт по повод деня на любовта и виното. Това съобщиха от общината в морския град. Силната половинка от разпадналия се дует „Каризма“ ще започне изпълнението си на площад „Жулиета Шишманова“ от 17 часа, предаде travelbulgarianews.bg.

miro

Празничните събития в града обаче ще започнат няколко часа по-рано в 12 часа. Тогава на площада в града ще бъде пресъздаден ритуалът по зарязване на лозята. Участници в него ще бъдат фолклорните формации „Македонка“ и „Българка“. Дружеството на несебърските художници пък ще представи тематична изложба за празника от 16 часа в центъра по култура „Артриум“.

nessebar

Празничното настроение ще продължи и на 15-ти февруари с концерт на Хора за градски песни Блян и хора за гръцки песни Месемврия от 16.30 часа на площада. От 18 часа е предвидена среща с поети от Писателското дружество в Бургас в Конферентния център „Сочи“ в Стария Несебър. На 16-ти почитателите на рока могат да чуят изпълненията на група „Мена“ от 17 часа на градския площад.  На 17-ти февруари от 19 часа жителите на града могат да се насладят на постановката „Бардак“ по Габриел Барили в Общинския театър в Несебър.

коментари

Добави своя коментар