Летищата, които предлагат най-добри спа услуги

  05 Ноември 2018, 12:24     0

Полети, които продължават с часове, закъснения, лоши метеорологични условия – винаги има стрес за организма, когато става дума за придвижване със самолет.

Вместо да се въртите из летището, да разглеждате магазини и да седите в някое от кафенетата, отидете на спа процедура, пише profit.bg.

В следващите редове ще ви представим няколко летища, които предлагат превъзходни спа услуги.

Летище Шереметиево

Първата в Русия спа зона Clarins Skin Spa отвори врати миналия месец в бизнес залата „Москва“ на терминал D на летището в Шереметиево.

Такъв спа салон вече има на летищата Шарл де Гол в Париж и на Джон Кенеди в Ню Йорк. Сред услугите можете да видите 30-минутна процедура за лице, зона деколте, шия и рамене.Летище Хонконг

В салона OMSpa на третия етаж на хотел Regal можете да минете по пешеходен мост на летището в Хонконг. Ако имате достатъчно време, задължително пробвайте парната баня – тя е с красива мозайка на стените.

Джакузито също е добро решение. Ако искате нещо по-интересно, платете за процедура за цялото тяло – в спа салона използват уникален скраб.

Тук се предлагат още масаж с горещи камъни и къпане във вана с жасминово мляко.Летище Абу Даби

Филиалът на известната спа мрежа Six Senses се намира на третия терминал на летището в Абу Даби. През 2016 г. той бе признат за най-добрия спа салон на летище.

Достъп до него имат само пътници първа и бизнес класи на Etihad Airways. Най-популярните процедури са силов масаж на гърба и хидратираща процедура за лице.

Летище Мюнхен

Ако се окажете в Мюнхен, заделете време за спа зоната Fly&Fly в хотел Hilton, намиращ се на територията на летището. Освен басейн и зона със спа, очаква ви хавайски масаж ломи-ломи – с него напрежението ще отлети.

 

Летище Амстердам Схипхол

Един от най-необичайните спа центрове на летище, Back to Life, е разположен в амстердамския Схипхол. В спа менюто има лечебна процедура, в рамките на която гостите обличат „космически“ костюм и им се прави аквамасаж с помощта на 36 мощни струи.

Най-интересното е, че не е необходимо да събличате дрехите, с които сте влезли в салона.Американските летища

Салоните от мрежата XpresSpa често се срещат на американските летища. Предлагат различни видове масаж, на разположение имате маникюрист, фризьор и козметик.

И тук се предлага масаж с помощта на специален костюм и оборудване. Мнозина обичат да използват солната пещера.Европа и Азия

Мрежата от спа центрове BeRelax можете да откриете на летищата в Лондон, Париж, Франкфурт, Истанбул и Шанхай. Експресният маникюр трае 15 минути, а педикюрът – 20 минути. Можете да поръчате дишане на кислород или да платите за сеанс по ароматерапия.

коментари

Добави своя коментар