Луксозен хотел отваря врати през септември на Малдивите

  07 Май 2018, 23:33     0

В списъка с най-очакваните откривания на 2018 г. е един малдивски курорт, наречен JOALI Maldives. Хотелът ще се превърне в първия от такъв ранг на луксозна верига места за настанявания, в които средства за вложили турски инвеститори,съобщава profit.bg.

Любопитни факти за JOALI Maldives

1/ Още половин година преди откриването новият курорт попадна в класации на The Telegraph и Travel+Style. Хотелът ще отвори врати през септември 2018 г. Курортът се намира в северната част на малдивския архипелаг – на атола Раа и острова Мураванду.2/ По време на строителството на курорта особено внимание е отделено на екологията и запазването на екосистемата на острова.3/ «Joie de vivre» в превод от френски означава „радост от живота“. Именно това е концепцията, която ръководи създателите на курорта. Гостите ще могат да се наслаждават на белоснежен плаж, тренировки с личен инструктор и дегустация на шолокад.

4/ На острова ще има 73 вили и резиденции, като най-голямата от тях ще бъде с площ 500 кв. метра. На разположение на гостите ще има персонален барман и традиционна лодка за транспортиране на територията на курорта.


Всяка вила е снабдена с личен басейн и звездното нощно небе.

5/ В JOALI Maldives гостите няма да изпитат досада по отношение на храната. Те ще имат възможността да опитат ястия от най-добрите кухни в света. Разбира се, че курортът разполага с шеф готвачи!6/ По време на престоя в курорта гостите ще могат да се разхождат из ботаническа градина и да се запознаят с местната флора.
На острова ще работи художествен център Art Studio & Gallery с произведения на изкуствата и дизайна, както и библиотека с уютно кафене.

коментари

Добави своя коментар