Малко парченце от Рая

  11 Юни 2018, 18:06     0

Разположен на върха на хълм, в планините на национален парк Hoang Lien, във Виетнам, се намира едно малко парченце от Рая, пише peika.bg.

Това е Topas Ecolodge - малко екологично бягство, което е на около 5 часа път от Ханой. Комплексът включва 33 бунгала, всяко от които предлага домашен уют и балкони с изумителни гледки към близките хълмове и долини. 

Topas Ecolodge е доства различно преживяване в сравнение с това в стандартните хотели, които сме свикнали да посещаваме. Всъщност комплексът нарича себе си "хижа", защото в него липсват основните хотелски характеристики и услуги. В бунгалата няма телевизор и интернет, което позволява на гостите наистина да се потопят в природата. 

56696

Най-прекрасното място е басейнът, в който сякаш плувате над облаците. От него се открива невероятна гледка надолу към долината Муун Хоа. Тя е покрита със слоеве от оризови тераси. Долината понякога е обгърната в мъгла, което придава още по-магична атмосфера на мястото. 

56699

Персоналът тук е приветлив и грижовен, а в ресторанта можете да опитате традиционни виетнамски ястия! Вижте това екологично убежище в Северен Виетнам.

56697

Великолепна гледка от безкрайния си басейн, разположен сякаш над облаците. 

 56701

В допълнение към луксозния басейн, можете да се насладите на спа процедури, пленяващи гледки от балкона и разходки из девствената природа. 

56695

56700

56702

 

коментари

Добави своя коментар