Научете се да пишете добри истории в Боженци

  04 Април 2018, 20:51     0

Ако си мечтаете да сте писател или сценарист, да можете да разказвате добри истории и да развиете писателските си умения, включете се в Летния камп по творческо писане в Боженци, съобщава travelbulgarianews.bg. Програмата на събитието ще продължи от 18-ти до 29-ти август. Лекциите ще започнат от Френския институт в София, а на 19-ти е отпътуватено за архитектурния резерват Боженци.

Екипът от лектори включва известни имена от Великобритания, Франция, САЩ, Италия, Литва, Холандия и Австралия. Сред специалистите, които ще споделят своя опит освен писатели със световно признание и награди ще се включат успешни автори на социални игри, на театрални пиеси, режисьори и автори на истории. Освен споделянето на опит между лектори и участници е предвидено и време за създаване на собствени художествени произведения, вдъхновени от идиличния бит на Боженци.

В събитието участват младежи от цял свят, така че освен със съветите на успели творци, участниците ще се обогатят и със знание за нови култури и  места. Както всяка година творческият лагер ще завърши с музикален концерт, на който могат да присъстват напълно безплатно и гостите на Боженци. През тази година форумът ще бъде закрит от небезизвестния Котарашки на централния площад в Боженци от 22 до 24 часа.

Участието в трите закрити семинара на кампа струва 280 лева, а в един или два – съответно 120 лева и 220 лева. Цената не включва транспорта до София и настаняването в столицата, но в нея освен лекциите е предвиедно и настаняване в къщите на Боженци.

 

коментари

Добави своя коментар