Новини Турагенции

ТЕЗ Тур започва с чартърите до Анталия на 26 април

   
ТЕЗ Тур започва с чартърите до Анталия на 26 април

Вече определено се усеща наближаващото лято! И с настъпването на топлото време категорично всички са в настроение за море, забавления на плажа и пълна почивка. И докато има много морски дестинации, които предлагат страхотни условия, никой не прави по-добри почивки от турците!

Съчетанието на добро обслужване, висококачествени комплекси и богати All Inclusive концепции правят Турция любима дестинация за почивка в световен мащаб. Като се вземат предвид и изгодните цени и удобното пътуване от България, почивката в Турция се превръща в една наистина страхотна възможност за лятна ваканция.

Разбира се, в Турция има много курорти, които се радват на голям интерес, но Анталия си остава фаворит за българите. Чартърните програми на "ТЕЗ Тур" до курорта започват съвсем скоро - на 26 април. Първо ще тръгнат полетите от София, докато програмите от Варна и Пловдив ще стартират на 19 и 23 май.

THE 10 BEST Hotels in Antalya, Türkiye 2024 (from $22) - Tripadvisor

Освен това туроператорът предлага страхотни великденски оферти - с отпътуване на 3 или на 4 май, на супер цени от 247 евро на човек. Цените включват самолетни билети с директен чартърен полет до и от Анталия, пътнически и летищни такси,  20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг, трансфери летище - хотел - летище, желания брой нощувки в избрания хотел на съответния пансион и медицинска застраховка.

Анталия - разположена в сърцето на зашеметяващата Турска Ривиера, представлява не просто курорт, а цял район, който обгръща няколко примамливи градчета и плажове. Този уникален регион е облечен в природна красота, историческо богатство и многолика култура, които привличат посетители от цял ​​свят.

Анталия носи славата си

на луксозно райско кътче - хотелите са като произведение на изкуството, заведенията са с много световни призове, а забавленията са единствени по рода си. Това прави местните комплекси напълно достатъчни за пълноценно прекарване на времето. Някои от тях дори имат толкова много предложения, че няма кога да ти доскучае.

Освен това обаче районът е изпълнен с множество исторически, природни и културни забележителности. Това го прави страхотно решение за всеки, който жадува за по-екскурзионен тип ваканция.

Но освен възможности за почивка в хотелския комплекс, Анталия е страхотно място за морски приключения. “ТЕЗ Тур” предлага богата селекция от допълнителни екскурзии, които туристите могат да резервират на място в хотела си. Един от най-популярните пакети е за екскурзия “Демре - Мира - Кекова”. По време на нея туристите ще могат да посетят църквата "Св. Николай Чудотворец" и древния скален некропол, чрез които ще се успеят да се потопят в дълбоката история на региона. Приключението продължава с луксозен яхтен круиз към потъналия град Симена.

Demre – Travel guide at Wikivoyage

“Далян краб тур”

е друго атрактивно предложение на туроператора. По време на тази екскурзия ще се посети реката Далян, известна като Турската Венеция. След разходка по реката с яхта туристите се отправят към древния град Каунос и Ликийските гробници. Ще има възможност и за море на известния плаж Изтезе. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Пътуването приключва с минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс.

Близо до Анталия се намира и Antalya Aquarium. Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131 м и ширина 3 м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще може да се разгледа и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая.

Има и два варианта за по-далечни екскурзии. Кападокия и Памуккале също са претендент за една от любимите дестинации на българите и поради тази причина “ТЕЗ Тур” организира двудневни и еднодневни екскурзии до тези градове.

Short Guide to Pamukkale, Turkey - Travel Talk

От удоволствията на плажа до вълнуващите исторически и културни забележителности, Анталия като район предлага неизменно богатство от преживявания за посетителите. Този рай на турския бряг е истинско съкровище, което трябва да бъде изживяно и преживявано.

Дестинацията си заслужава не само заради изгодната цена, а заради високото качество и персонално отношение, което всеки гост на “ТЕЗ Тур” получава. В Анталия всеки турист получава обслужване, досущ като знаменитост и успешно може да презареди батериите и да се наслади на една незабравима лятна почивка.

Йоана Шомова