Новини Хотели

Хотел Сол Луна Бей Ризорт в Обзор е с престижна награда на Tripadvisor

   
Хотел Сол Луна Бей Ризорт в Обзор е с престижна награда на Tripadvisor
Сол Луна Бей Ризорт е до плажа в Обзор
  Сол Луна Бей Ризорт

Хотелският комплекс „Сол Луна Бей Ризорт“ в Обзор е отличен с престижната награда на Tripadvisor 2024 Travelers’ Choice - Best of the Best 2024 в категорията “All Inclusive hotels” на 25-те най-добри хотели, съобщи популярният сайт за съвети при пътувания Tripadvisor. Българският хотел е единственият, който се е класирал в класацията. На първото място е Voyage Belek Golf And Spa в курорта Белек в Турция.

Наградата е изключително престижна, като в тази категория присъстват почти изцяло хотели от Гърция, Турция, Испания и Италия. Носителите на наградата Best of the Best са сред топ 1% от всички хотели в Tripadvisor, отличавайки ги като любими на пътуващите за 2024 г. "Сол Луна Бей Ризорт" е ежегоден носител на различни награди и един от 9-те хотела в България с награда на HolidayCheck за 2024.

„Влизаме в класацията за втора поредна година и печелим отличието. Това е изключително признание за нас и същевременно знак, че предоставяме невероятни преживявания на тези, които са от най-голямо значение за нас – нашите гости. Искрено благодарим за вашата подкрепа и вашите препоръки, защото това са нещата, които ни дават сили и мотивация да продължаваме през всички тези години“, коментира пред TravelNews Евгени Генов, управител на хотел „Сол Луна Бей Ризорт“.

Комплексът е част от международната хотелска верига Sol (част от групата на Melia). Разположен е на морския бряг, в непосредствена близост до финия пясъчен плаж в Обзор. Предлага изключителна комбинация от неподправена естествена природа и невероятна гледка към Черно море. Насладете се на разнообразието от вкусове в ресторантите с интернационална, италианска и българска кухня, забавлявайте се в аквапарка или се отдайте на пълна почивка на плажа, на някой от басейните или в СПА центъра. Невероятният анимационен екип ще се погрижи за доброто настроение на малки и големи с различни дневни и вечерни забавления.

Хотелът предлага 470 просторни и обзаведени с вкус стаи, където можете да се насладите на пълен комфорт и спокойствие. На разположение са 2 основни типа помещения за настаняване: двойна стандартна стая и фамилен апартамент.

Двойните стаи (43 кв.м) разполагат с две единични легла (разположени самостоятелно или едно до друго във формата на спалня) и разтегателен диван (180/140 cм разтегнат). Максималният капацитет на двойните стаи е двама възрастни и едно дете или трима възрастни.

Особено подходящи за семейства са фамилните апартаменти (64 кв.м), предлагащи възможност за настаняване до 5 човека (4 стандартни легла, 1 разтегателен диван). Те разполагат с две спални помещения, отделени с врата. Всяка от стаите е снабдена със самостоятелен изход към общия балкон и френски тип прозорци, позволяващи достъпа на много естествена светлина.

„Сол Луна Бей Ризорт“ е подходящ както за вашата почивка, така и за организиране на фирмено събитие или тийм билдинг. Комплексът разполага с 3 зали с капацитет от 50 до 350 места, снабдени със съвременно оборудване, а екипът ще се погрижи за всичките желания.

Мирослав Иванов