Нискотарифната Wizz Air пуска полети до 4 нови дестинации

  13 Март 2018, 11:13     0
Снимка: travelnews.bg

Компанията пуска днес 20% отстъпка от цената на всички полети

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air стартира полети до 4 нови дестинации. Те ще бъдат извършвани от юли месец, съобщиха от компанията, пише economic.bg. Новите дестинации са Атина, Талин, Харков и Виена. Само днес, компанията пуска 20% отстъпка от цената на всички полети. Промоцията важи до 23:59 часа днес, като цената се отнася само за резервации до 31 май 2018 г., направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ.

От авиокомпанията обявиха още, че разширяват мрежата си и през следващите 17 месеца общо 21 самолета ще бъдат разпределени по европейските бази на компанията, за да подпомогнат стартирането на 700 допълнителни седмични полета и 70 нови маршрута. 

Началото ще бъде дадено тази седмица в Будапеща с пристигането на допълнителен Airbus A320, който ще бъде 11-ят самолет, базиран в унгарската столица. Това ще съвпадне и със старта на нов маршрут от гр. Ставангер в Норвегия. 

Пътниците на борда на първите полети на новоразпределените 21 самолета ще имат шанса да спечелят Wizz ваучери на стойност 1000 евро. 

През 2018 г. Wizz Air планира инвестиции от 2 млрд. долара в 11 бази в Обединено кралство, Австрия, Полша, Украйна, Унгария, Румъния и Грузия. Между март и юли 2018 г. 700 авиационни специалисти от над 15 националности ще се присъединят към екипа на Wizz Air.

"Днес стартираме най-мащабното разширяване на мрежата в историята на Wizz. 70-те нови маршрута, които ще пуснем през следващите 17 седмици, ще увеличат възможностите за пътуване за нашите клиенти, което от своя страна ще стимулира бизнес развитието и икономиката в държавите, в които оперираме", заяви Оуен Джонс, главен корпоративен директор на Wizz Air. 

коментари

Добави своя коментар