Новите тенденции в петзвездния лукс

  17 Май 2018, 07:40     0

Най-новите глобални тенденции сред 5-звездните хотели отвеждат хората няколко стъпки отвъд усещането за комфорт и материалната страна на преживяването. Хотелът за тях вече не е просто хотел, а нещо повече – той внася допълнителна емоция, за да се почувстват гостите специални.

Световният тренд в петзвездния разкош следва нагласите на хората, които определят себе си като луксозни пътешественици и търсят своите кътчета за отдих – такива, които предлагат не само познатото хотелско изживяване и глезещи сетивата СПА процедури. 

Със сигурност хотел Maxi Velingrad Park Hotel & SPA е място, където може да се потопите в новия петзвезден лукс. Там можете да разчитате на луксозно-релаксираща атмосфера по всяко време на годината. И не само!

Мястото, на което се намира хотелът, е изключително -  в сърцето на величествените Родопи, най-високата точка на СПА столицата на Балканите – там, където погледът може да обхване целия град, а чистият въздух и тишината на природата могат да те откъснат напълно от забързания ритъм на големия град.

Лечебната сила на водата в СПА зоната е пречистваща, а гостите на хотела могат да избират между: 5 минерални басейна – 2 външни и 3 вътрешни, 3 лечебни топила, контрастен басейн, стая за релакс, три вида сауни, парна баня, тепидариум, турска баня, хамам, масажни студиа, козметично студио, солариум и фитнес – всички те, отговарящи на най-високите стандарти в СПА сферата.

Специалните събития са абсолютно в синхрон със световните трендове: преживявания, които карат гостите на Maxi Velingrad Park Hotel & SPA да се отпуснат и да презаредят или да се насладят на нещо различно. Кулинарно шоу, забавления за цялото семейство, възможност да се погрижите за тялото и душата, както и да си доставите различно лично изживяване.

Календарът на хотела е разнообразен и има по нещо за всеки вкус. На 26 май гостите на Maxi Velingrad Park Hotel & SPA ще се впуснат в гурме преживяване с изключителната актриса и кулинарка Катето Евро. Естествено вкусните ястия ще са гарнирани с много хумор, смях и истории за живота. Ще има и кинопрожекция с любим на публиката филм с нейно участие.

За всички, които търсят забавление за цялото семейство, на 2 и 3 юни, Maxi Velingrad Park Hotel & SPA предлага наистина специални активности – полет с балон, йога за душата и емоциите с Христина Митовска, ритрийт по хранене с д-р Райна Стоянова и целодневна детска анимация за най-малките. 

За желаещите да влязат в добра физическа кондиция от 14 до 17 юни ще се проведе тренировъчна програма Body Transformer с Мартин Гаджев.
Това са само част от приятните емоции, кото ви очакват там.

Maxi Velingrad Park Hotel & SPA е съчетание от планински климат с пречистващата сила на лековитите минерални води и място, което освен петзвездния лукс, ще ви осигури пълно спокойствие и ще зареди тялото и душата ви с нова енергия./profit.bg

коментари

Добави своя коментар