Обичайна гледка в Тайланд. Млади момичета с възрастни европейци

  07 Февруари 2019, 08:27     0

В Тайланд често може да срещнете двойка, в която мъжът, по правило, е европеец и то по-възрастен, а жената - млада тайландка. 

Те се разхождат заедно без да се притесняват, обядват, ходят на различни места и живеят заедно. Това е съвсем нормално явление в страната и сякаш всички там одобряват подобни връзки. 

Връзките започват например така: В Тайланд пристига самотен европеец - за седмица или половин година, обикновено е добре обезпечен. Той и тайландката могат да се запознаят на което и да е място, най-често в многобройните барове. Предлага й да пийнат нещо, завързват разговор, а оттам нататък - каквото стане. 

С течение на връзката между двамата се установяват негласни договорки. Европеецът спонсорира момичето, дава й подаръци, пари. В замяна той получава топли чувства и увереността, че тайландката ще бъде само с него през цялото време, докато трае романът им. И това може да бъде наречено любов. 

Има и друг вариант, в който може да си наемете момиче за месец. Това е определена услуга, в която получавате образована тайландка, която говори няколко езика, умее да поддържа разговор и също като останалите не се среща с никой друг за уречения срок./pochivka.blitz.bg

коментари

Добави своя коментар