Турагенции

Обявиха "Галакси Инвестмънт Груп" за най-добър инвеститор в хотелския бизнес

   
Обявиха \

 
Галакси Инвестмънт Груп беше отличена с награда за най-успешна инвестиция в хотелския бизнес за хотел InterContinental Sofia в първите Годишни награди на Националния борд по туризъм. Призът бе връчен на Управителя на дружеството Константин Бояджиев от Изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев.

Отличията бяха раздадени в 15 категории в рамките на конференцията "Дигитална трансформация в туризма". Форумът е организиран от Националния борд по туризъм със съдействието на Министерството на туризма и Държавната агенция "Електронно управление“. Наградата е реплика на монета на одринския владетел Аматок, открита край Казанлък с произход от долината на тракийските царе (389-356 г. пр. н. е. с прекъсвания), на която в горния край е изобразена роза. Монетата е предоставена от личната колекция на Ставри Топалов. Ръководството на Националния борд по туризъм организира за първи път годишната награда. 

InterContinental Sofia е собственост на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД, като хотелът се управлява от InterContinental Мениджмънт България ЕООД. „Стъпването на бранд от толкова висок клас в България ще спомогне за изграждането на положителния образ на страната като луксозна туристическа дестинация, поставяйки я на картата на международните бизнес и туристически пътувания“, сподели по време на церемонията Константин Бояджиев.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати