Превърнаха хеликоптер в хотелска стая

  10 Септември 2017, 17:13     0
Вече сме писали за глампинга и как той става все по-популярен, но днес той намира още по-интересна версия и  влиза в…. хеликоптер.
Творческият екип Mains Farm в Стърлинг, Шотландия, инвестира в изведен от експлоатация летателен апарат на Кралски военноморски флот ZA127, за да го превърне в уникално място за нощувка, пише profit.bg.
 

Хеликоптерът е обновен и интериорът е превърнат в място, където можете да пренощувате.

Кабината, която все още има табло за контрол на полетите, разполага с няколко въртящи се седалки и маса, изработена от стар капак на резервоара за гориво.

Гледкате от пилотската кабина предлага панорама към околния живописен пейзаж.

Интериорът е в бяло и включва малък кухненски бокс с плот и гръб от неръждаема стомана. Плаващите дървени рафтове и растенията добавят естествен елемент към интериора.

По отношение на спалните помещения, има няколко легла, на които може да спи семейство от петима души (2 възрастни и 3 деца) с двойно и тройно легло, както и единично легло в края на хеликоптера.

За да бъде той хладен през лятото и топъл през зимата, стените са изолирани и са добавени бели боядисани дървени панели, които придават външен вид на лодката.

Допълнително сложени врати и прозорци осигуряват светлина, когато е необходимо.

коментари

Добави своя коментар