Стинг и Шаги ще пеят у нас!

  13 Юни 2018, 19:02     0

Във връзка с предстоящите концерти на 19 и 20 юни на Стинг в Античен театър Пловдив и участието в тях на реге звездата Шаги, се появиха в медиите доста спекулации, затова, че публиката е информационно заблудена и че Шаги подменя по някакъв начин хедлайнера Стинг.

Искаме да ви уверим, че такива твърдения са абсолютно неоснователни. Концертите ще протекат по следния график: вратите на Античния театър в Пловдив ще бъдат отворени в 18:30 часа. Около 20:15 часа ще излязат Стинг и Шаги заедно на сцената и ще изпълнят три песни от новия им съвместен албум "44/876".

След това Шаги ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края на концертите Стинг ще изпълни собствената си програма, включваща всички любими песни от огромното му творчество, с времетраене около час и 30 минути.

Очевидно е, че голям артист като Стинг винаги във всяко ново турне търси да представи нещо специфично, за да направи концертите си уникални и незабравими спектакли. 

В последния му концерт в "Арена Армеец" миналата година специален гост беше синът му Joe Sumner. Този път Шаги ще бъде един допълнителен бонус за българската публика./dnes.bg

коментари

Добави своя коментар