Транспорт

Най-голямата товарна авиокомпания

Товарният самолет често предизвиква закъсняла реакция – хей, той няма прозорци. Толкова сме свикнали да виждаме пътническите самолети на пистата на летищата, че когато лъскав, цилиндричен пощенски самолет мине покрай нас, това е леко шокиращо.

 22 Ноември 2017, 17:50    0

Лондонските автобуси ще се задвижват от кафе

Дори и някои автобуси вече ще имат нужда от дневната си доза кофеин. От следващата седмица част от автобусите в Лондон ще бъдат задвижвани от утайка от кафе, според технологичната компания bio-bean и петролния гигант Shell,

 21 Ноември 2017, 13:30    0

Ryanair пусна промоция на половин милион билета

Най-голямата авиокомпания в Европа Ryanair обяви днес едноседмична промоция по случай традиционната кампания за разпродажби с отстъпка Черен петък (Black Friday). Специалните оферти ще са валидни през следващите 7 дни за резервации през сайта на лоу кост превозвача.

 20 Ноември 2017, 16:45    0

Карта показва най-опасните страни за пътуване

На база данни от Световната здравна организация и други институции бе съставена интерактивна карта „Травъл риск мап”. Тя разкрива колко рискови са държавите по отношение на безопасността по пътищата, сигурността и рисковете от зарази

 20 Ноември 2017, 09:29    0

"България ер“ пуска билети на промоция

Българския авиопревозвач "България Ер" пуска билети на ниски цени в периода от 24 до 28 ноември. В рамките на тези пет дни ще могат да се закупят самолетни билети за всички директни полети на "България Ер" с тръгване от София, без ограничения в дестинацията или периода на пътуване. Те трябва да се използват до 2018 г., съобщиха от компанията,

 19 Ноември 2017, 21:06    0

Кои са най-натоварените летища в света?

С приближаването на празниците все повече хора търсят добри оферти за пътувания, за да посетят роднини и приятели, но без да харчат твърде много. Засилената икономика и конкуренцията сред авиокомпаниите прави самолетните билети все по – достъпни. Това от своя страна води до претъпкани летища, пълни с бързащи пътници.

 19 Ноември 2017, 20:18    0

Луксозна яхта предлага водопад на борда си (снимки)

Яхтата определено е предмет на разкош. Наскоро се появи един модел, който предлага напълно нова концепция, стартирайки от размерите и стигайки до дизайна на каютите. На яхната има дори басейн с водопади. Това обаче не е основната особеност на плавателния съд.

 19 Ноември 2017, 20:01    0

Откриват най-голямото летище в Сенегал

Най-голямото летище в Сенегал ще отвори врати на 7 декември, след повече от десетгодишен строеж и отлагания, съобщава profit.bg. Първоначалният капацитет на международното летище „Блез Диан“ ще бъде три милиона пътници на година и ще нараства с десет милиона души на година, превръщайки се в едно от летищата с най-висок капацитет в Африка.

 17 Ноември 2017, 10:19    0

Wizz Air пуска 4 нови дестинации през 2018 г.

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air пуска 4 нови линии от България от март 2018 г. Дестинациите са Ница, Лисабон, Малага и Атина.

 16 Ноември 2017, 16:01    0

Японски влак подрани с 20 секунди! Компанията се извини на пътниците

Японските влакове са страхотни по редица причини, като една от тях е фактът, че следват невероятно точно разписанията си. Във вторник обаче влак на железопътната компания Metropolitan Intercity Railway Company, която обслужва района на метрополиса Токио, излезе извън разписанието.

 16 Ноември 2017, 12:16    0

<< 1 2 3 4 5 6 >>