Транспорт

Turkish Airlines ще предлага нов вид услуга. Пътниците ще могат да избират предварително менюто си за самолета

Авиокомпанията Turkish Airlines въвежда допълнителни удобства за пътниците в бизнес класа, предлагайки им възможност за избор на меню преди да се качат в самолета.

 21 Септември 2018, 15:49    0

Италия ще разследва Ryanair

Ryanair си навлече проблеми заради решението си да започне да таксува допълнително ръчния багаж на пътниците си. Италианският орган за защита на конкуренцията е започнал разследване срещу нискобюджетната авиокомпания заради нейното решение от края на август, пише BBC.

 21 Септември 2018, 15:35    0

Авиокомпания продава евтини и несъществуващи полети

Пристигате на летището и установявате, че вашият полет е анулиран или забавен. Това определено е голям стрес. Но когато пристигате на летището и откривате, че вашият полет изобщо не съществува, това е съвсем различен проблем. Според ABC News, нискобюджетната авиокомпания Level, която съществува от една година, е продавала несъществуващи полети на уебсайта си, както и през Expedia и Iberia.com. Пътуващата писателка Ерин Леви си резервира много евтин билет от Нюарк до Париж с Level за 9 септември. Но когато стига до летището, тя разбира, че авиокомпанията е отложила старта на международните си полети за 18 септември, което означава, че нейният билет е невалиден.

 20 Септември 2018, 14:52    0

Първият водороден влак вече вози пътници

Водородният влак е напълно безшумен и е предназначен за движение по традиционни, неелектрифицирани линии Първият в света влак, задвижван с водород, направи своя глобален дебют с пътници. От понеделник два локомотива Coradia iLint вече возят пътници

 20 Септември 2018, 13:45    0

Грешка на пилоти причини травми на 30 души на пътнически самолет

В Индия поради загубата на налягане в кабината на пътнически самолет тридесет души бяха ранени. На борда на авиокомпанията Jet Airways, който летял от Мумбай до Джайпур, имало спад в налягането, в резултат на което на десетки пътници им приложало. Това предава Hindustan Times.

 20 Септември 2018, 09:35    0

Най-безопасните напитки в самолета

Ако сте чели статии за пътуване със самолет, със сигурност сте попадали на вечните въпроси за качеството на водата в резервоарите на самолета.

 19 Септември 2018, 16:20    0

Цветанов: Община Пловдив трябва да управлява летището

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов е заявил, че се върви по посока на това, летище Пловдив да бъде предадено за управление от пловдивската община. Това е казал той по време на посещение в града, цитиран от местния сайт plovdiv-press.bg.

 18 Септември 2018, 13:39    0

Полската авиокомпания LOT пуска полети до Маями от 2019

Полската национална авиокомпания LOT обяви, че открива резервациите за новите си полети до Маями, които ще стартират на 1 юни 2019 от Варшава.

 17 Септември 2018, 20:03    0

Air Albania осъществи първия си полет

Албанската национална авиокомпания Air Albania, която беше основана в партньорство с турската компания Turkish Airlines, осъществи днес първия си полет по линията Тирана-Истанбул, предаде Анадолската агенция. От международното летище "Майка Тереза" в Тирана за Истанбул заминаха 80 успешни албански студенти. Те бяха изпратени от албанския премиер Еди Рама, който изрази задоволство от факта, че с първия полет за Истанбул са заминали отлични студенти, допълва агенцията. Air Albania, чието официално откриване беше снощи, ще извършва пътнически и товарни превози.

 16 Септември 2018, 07:34    0

Определиха кои са най-предпочитаните дестинации от българите през това лято

Без значение кога официално започва и свършва лятото, месеците, в които българите основно ползват годишния си отпуск и заминават на ваканция са юни, юли и август. Кои бяха най- предпочитаните самолетни дестинации и пътуваме ли повече в сравнение с миналата година, разказват експертите в пътуванията eSky.

 14 Септември 2018, 10:53    0

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>