Турагенции

Най-празничните градове за коледна ваканция

Всички градове могат да поставят малко светлини и да нарекат това празнична украса. От Мексико до Малта, от северното сияние до слънчевите небеса, CNN публикува десет дестинации, в които можете да отпразнувате Коледа по най-добрия начин.

 23 Ноември 2017, 11:11    0

Най-красивият национален парк в Канада (снимки)

Езерото Луис, което се намира в националния парк „Банф“в Алберта, Канада, е заледен воден басейн на 5 км от едноименното селце и магистралата, пресичаща цяла Канада.

 22 Ноември 2017, 19:14    0

Мексиканският курорт Канкун дават 50 000 евро, за да живеете 6 месеца там

Мексиканският курорт Канкун ще плати 50 хиляди евро за този, който пожелае да опише преживяването си в най-луксозните хотели и най-добрите ресторанти,

 22 Ноември 2017, 18:05    0

Порше пуска в производство лифт

Може ли лифтът да бъде луксозно изживяване за туристите? Идният месец във френския курорт Alpe d’Huez тръгва лифт, чийто кабинки са проектирани от Порше.

 22 Ноември 2017, 17:35    0

Ето къде се срещат Атлантическият и Индийският океан

Някъде там, много далеч, тя стига чак до бреговете на Антарктида. Това вълшебно усещане може да бъде изпитано само на Иглен нос – най-южната точка на африканския континент,

 21 Ноември 2017, 15:02    0

Зимна приказка (снимки)

Обичате ли да гледате как снегът пада през прозореца, да се сгушвате на топло, да си приготвяте нещо вкусно и мислено на пътешествате? Тези снимки ще ви отведат в един истински снежен сън.Сигурни сме, че ще ви накарат да заобичате точно това време от година, когато всичко е покрито с бяла постеля!

 21 Ноември 2017, 11:18    0

Кои са най-опасните туристически градове, които туристите обичат?

Възможно е да ви откраднат портфейла или да се натровите от храна в почти всеки град, но има градове, в които трябва да бъдете много нащрек. Тук събрахме тези градове. Има и много по-опасни от тях, но туристите вече ги избягват като дестинации. Тези популярни места обаче са изненадващи.

 20 Ноември 2017, 09:20    0

Да наемеш апартамент в самолет!

Именно това предлага Сингапур еърлайнс на пътниците си в най-скъпата класа, като това дори са само част от глезотиите, съобщава peika.bg. Въпреки че звучи като луксозна хотелска стая, това всъщност предствлява „апартамент” в самолет. Тези специални помещения със зашеметяващ интериор ще влязат в експлоатация от декември тази година.

 19 Ноември 2017, 20:57    0

Строят нов СПА курорт в Исландия

Уникален СПА курорт ще отвори врати в Исландия. Инспириран от живописните пейзажи в островната държава, той ще бъде изграден от смесица между натурални и прозведени от човешка ръка елементи. Дизайнерската компания Johannes Torpe Studios планира да построи курорта на полуостров Снайфедлснес.

 19 Ноември 2017, 19:39    0

Oгледът на жилище в Хонконг ще ви струва близо 1 млн. долара!

В един от жилищните комплекси в Хонконг, огледът на апартамент ще ви струва близо 1 млн. долара, пише profit.bg. Брокерските агенции в града изискват от потенциалните купувачи да депозират 7 млн. хонконгски долара (900 хил. щатски долара) за да могат да направят оглед на луксозните жилища. Това е последният пример за лудостта, която се случва на най-скъпия имотен пазар в света, пише CNN.

 17 Ноември 2017, 17:21    0

<< 1 2 3 4 5 6 >>