Турагенции

Вижте най-зелената страна в света (Снимки)

Една малка азиатска държава с гордост носи определението "най-зелената" в света. Докато много държави не успяват да се спряват с вредните въглеродни емисии, Кралство Бутан вече може да се похвали, че абсорбира повече парникови газове от атмосферата, отколкото отделя, пише CNN.

 21 Октомври 2018, 11:42    0

Най-хубавите дестинации за Коледа и Нова година в Европа

Заедно с Банка ДСК и новата им кредитна карта DSK-Wizz Air ви представяме най-празнични дестинации и техните атракции! Зарадвайте себе си и близките с няколкодневно пътешествие за Коледа и Нова година!

 20 Октомври 2018, 13:22    0

Най-красивите места в Родопите

Магичните Родопи са прекрасна възможност за почивка по всяко едно време на годината. Неслучайно я наричат „планината с душа“. В момента, в който стъпите там, ще се убедите в това. Невероятни гледки, спиращата дъха природа, изключително енергийно кътче в България, на което си струва да отделите време. В следващите редове ще ви „разходим“ из най-приказните места в този район. Приемете ги и като идеи за един есенен уикенд.

 20 Октомври 2018, 09:02    0

Изпреварихме по туризъм Кипър и Черна гора

България бие по туризъм Кипър, Черна гора и сме на едно ниво с Португалия като брой туристи и приходи за изтеклия летен сезон. Страната ни е в топ 10 на европейските туристически дестинации, сочат данните на Министерство на туризма, изнесени на ХV Международно туристическо изложение "Планините на България - гостоприемство в четири сезона" в Смоля

 19 Октомври 2018, 11:37    0

Къде да отидем през декември?

След блажените летни месеци се задават есента и зимата. За да не изпитвате носталгия по лятото, започнете да правите планове за зимната ваканция.

 18 Октомври 2018, 14:25    0

Водопад "Под камико" - Искърското дефиле

Пътеката се вие покрай реката. Росата покрива върховете на обувките ми. Ето я и първата необикновена спирка – изумително красива паяжина – фина,

 17 Октомври 2018, 13:09    0

Идеи за топли бягства през есента

Когато дойде есента, повече от нас искат да си откраднат още малко слънце, радост и пътешествия!

 16 Октомври 2018, 14:54    0

Как изглежда най-хубавият квартал в света?

Дали един квартал е готин, защото привлича модерни хора, или заради заведенията, които предлага? Отговорът на този въпрос вероятно би звучал така: "Ще разберете, когато го видите". Квартал Embajadores в испанската столица Мадрид наскоро беше обявен за най-готиния квартал в света от Time Out.

 15 Октомври 2018, 16:57    0

"Най-евтиното време" за атрактивни дестинации

Мислите, че някои скъпи места са извън вашия бюджет? Зависи от месеца... Ето кога да посетите иначе смятаните за недостъпни екзотични места на планетата.

 12 Октомври 2018, 07:59    0

Гърция забрани дебели туристи да яздят магарета

Гърция забрани на затлъстели туристи да яздят магарета, след като защитници на правата на животните съобщиха, че това им причинява гръбначни наранявания и открити рани.

 10 Октомври 2018, 22:25    0

<< 1 2 3 4 5 6 >>