Турагенции

Мексиканският курорт Канкун дават 50 000 евро, за да живеете 6 месеца там

Мексиканският курорт Канкун ще плати 50 хиляди евро за този, който пожелае да опише преживяването си в най-луксозните хотели и най-добрите ресторанти,

 22 Ноември 2017, 18:05    0

Порше пуска в производство лифт

Може ли лифтът да бъде луксозно изживяване за туристите? Идният месец във френския курорт Alpe d’Huez тръгва лифт, чийто кабинки са проектирани от Порше.

 22 Ноември 2017, 17:35    0

Ето къде се срещат Атлантическият и Индийският океан

Някъде там, много далеч, тя стига чак до бреговете на Антарктида. Това вълшебно усещане може да бъде изпитано само на Иглен нос – най-южната точка на африканския континент,

 21 Ноември 2017, 15:02    0

Зимна приказка (снимки)

Обичате ли да гледате как снегът пада през прозореца, да се сгушвате на топло, да си приготвяте нещо вкусно и мислено на пътешествате? Тези снимки ще ви отведат в един истински снежен сън.Сигурни сме, че ще ви накарат да заобичате точно това време от година, когато всичко е покрито с бяла постеля!

 21 Ноември 2017, 11:18    0

Кои са най-опасните туристически градове, които туристите обичат?

Възможно е да ви откраднат портфейла или да се натровите от храна в почти всеки град, но има градове, в които трябва да бъдете много нащрек. Тук събрахме тези градове. Има и много по-опасни от тях, но туристите вече ги избягват като дестинации. Тези популярни места обаче са изненадващи.

 20 Ноември 2017, 09:20    0

Да наемеш апартамент в самолет!

Именно това предлага Сингапур еърлайнс на пътниците си в най-скъпата класа, като това дори са само част от глезотиите, съобщава peika.bg. Въпреки че звучи като луксозна хотелска стая, това всъщност предствлява „апартамент” в самолет. Тези специални помещения със зашеметяващ интериор ще влязат в експлоатация от декември тази година.

 19 Ноември 2017, 20:57    0

Строят нов СПА курорт в Исландия

Уникален СПА курорт ще отвори врати в Исландия. Инспириран от живописните пейзажи в островната държава, той ще бъде изграден от смесица между натурални и прозведени от човешка ръка елементи. Дизайнерската компания Johannes Torpe Studios планира да построи курорта на полуостров Снайфедлснес.

 19 Ноември 2017, 19:39    0

Oгледът на жилище в Хонконг ще ви струва близо 1 млн. долара!

В един от жилищните комплекси в Хонконг, огледът на апартамент ще ви струва близо 1 млн. долара, пише profit.bg. Брокерските агенции в града изискват от потенциалните купувачи да депозират 7 млн. хонконгски долара (900 хил. щатски долара) за да могат да направят оглед на луксозните жилища. Това е последният пример за лудостта, която се случва на най-скъпия имотен пазар в света, пише CNN.

 17 Ноември 2017, 17:21    0

Неохраняемите плажове в Нова Зеландия, наеха човек преоблечен като смъртта

Летният сезон официално стартира в Нова Зеландия, а отдъхващите по неохраняемите плажове и водоеми в страната, най-вероятно ще се разминат със смъртта, облечена в черно и с коса,

 17 Ноември 2017, 10:01    0

Спело – малко италианско градче изпълнено с много цветя

След като стигнете до Спело обаче, ви гарантираме, че ще бъдете очаровани от градчето. Там ще намерите китни малки къщички, които се разстилат надолу по хълма, строго охранявани от запазенa градска стена с три извисяващи се кули и римски порти.

 16 Ноември 2017, 11:43    0

<< 1 2 3 4 5 6 >>