Турагенции

Най-красивите острови в Таити (снимки)

Назоваването на Таити за повечето хора е асоциация с бели, изолирани плажове, пясък с палмови дървета и коктейл в кокосов орех. И в действителност, те са напълно реални. Френската Полинезия (наричана още остров Таити) е колекция от 118 острова и атоли, разположени на половината път между Лос Анджелис, Калифорния и Сидни, Австралия. Само на осем часа от Лос Анджелис тази бленувана локация е всъщност много по-достъпна, отколкото хората осъзнават. И ако мечтата ви за Таити е жива и планирате посещение, ето няколко острова, които са задължителни тук.

 05 Ноември 2017, 15:58    0

Най-безшумните места на земята

Трудно е да се каже, че едно място е тихо. Колкото и безшумно да бъде то, практически е невъзможно да се измери абсолютно безшумно място,

 05 Ноември 2017, 09:41    0

Едни от най-красивите места

1. Село Благай Това невероятно место се намира в Босна и Херцеговина. То ще ви впечатли с красивите си водопади, тюркоазените си води, архитектурата и историята си. Безспорно във всяко една кътче на планетата има места, които си заслужават да бъдат посетени поне веднъж в живота.

 04 Ноември 2017, 11:49    0

Най-подходящите държави за винен туризъм

Ако искате да изживеете едно наистина изискано и опияняващо пътешествие, отдайте се на винен туризъм! Европа е континентът, където се намират някои от най-известните райони за производство на вино. Представяме ви страните, където може да се развихрите, ако сте почитатели на тази древна напитка,

 03 Ноември 2017, 11:35    0

Вижте кой е най-гостоприемният град в света?

Кой е най-гостоприемният град в света? Според нова класация това не е градът на свободния дух Ню Орлиънс, нито модерният Берлин, нито шведската столица Стокхолм, а място, където дъвката е забранена, а яденето и пиенето в метрото може да доведе до солидна глоба. Става дума за Сингапур.

 02 Ноември 2017, 14:07    0

Бахамите - отлична дестинация през зимата

Лятото свърши, но ако все още не сте готови да се разделите със слънцето и имате желание за плаж и през зимата, съществуват не малко дестинации, които могат да ви предложат слънце и райски плажове през цялата година.

 01 Ноември 2017, 13:05    0

Остуни - белият град в Южна Италия

Той е познат още като „белият град“ и крие в себе си впечатляваща средновековната архитектура, изваяна от бял камък и лазурните средиземноморски плажове. Остуни е сред от най-красивите градчета в Южна Италия. Той крие в себе си множество тесни улички, чаровни вити стълбища, красиви алеи и арки и, разбира се, много история.

 31 Октомври 2017, 11:14    0

Забележителностите на Карлови Вари

Карлови Вари е много повече от град с минерална лековита вода и кинофестивал, който се провежда ежегодно от 40-те години насам. Ето какво още предлага градчето на своите гости! Градът е с богата история. Основан е през 14-и век, след посещение на император Карл IV. От там идва и името му, което в превод означава Карлови бани. Днес тук се произвеждат: минерална вода, стъклени изделия, бехеровка, вафли и други захарни изделия

 30 Октомври 2017, 11:17    0

Най-хубавите места във Виетнам

Преди началото на пътешествие в слабопозната страна много хора си задават въпроса: какво да посетя. В случая се намираме във Виетнам. Ханой

 30 Октомври 2017, 11:04    0

Забележителностите на Дрезден

Наричат Дрезден „Флоренция на Елба“, защото изобилства от места, свързани с развитието на изкуството. В този град определено има какво да се види, а „разходката винаги е събитие“.

 27 Октомври 2017, 17:23    0

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>