Турагенции

Най-достъпните плажни дестинации

Понякога всичко, от което се нуждаете, е бягство на някой плаж. За съжаление, за това често е нужен и дебел портфейл. Но не винаги. Защото има и невероятни плажни дестинации, които са изненадващо достъпни. Ето седем от тях:

 22 Март 2018, 18:08    0

Turkish Airlines стартира директни полети до курортния град Акаба

Авиокомпанията Turkish Airlines стартира директни полети до курортния град Акаба в Йордания. Той се намира на брега на Червено море и предлага богато разнообразие от културни забележителности и възможности за забавление и почивка.

 21 Март 2018, 13:14    0

Най-добрите мобилни приложения

Планирате пътешествие? У вас обаче се заражда ужас от необходимостта от подготовката за него – търсене на билети, място за настаняване, купуване на карта и т.н.? Този път може да ви се размине. За целта трябва предварително да свалите на телефона си нужните приложения.

 20 Март 2018, 07:30    0

Хамбург атракции и забележителности

Хамбург е вторият по големина град в Германия и е разположен на мястото, където реките Алстер и Биле се вливат в река Елба,

 18 Март 2018, 16:49    0

До Лас Вегас и обратно

Лас Вегас е град, в който се чувстваш на познато място, дори да идваш за първи път. Може би това се дължи на стотиците филми и сериали, в които действието се развива там, а ние сме гледали поне веднъж в живота си.

 17 Март 2018, 12:12    0

Мачу Пикчу все още се бори с туристите

Трима туристи бяха изхвърлени от Мачу Пикчу във вторник, след като се снимаха разголени пред руините на инките, съобщава T+L. Те свалили панталоните си, за да снимат задните си части, което не е позволено, съобщават местните власти. В съответствие с действащите вътрешни правила, те са експулсирани, но не са задържани.

 16 Март 2018, 10:55    0

Най-красивите реки (снимки)

Големите реки са от огромно значение за човешката цивилизация от самото й начало. Не само защото водата е живот. Край река са възниквали поселищата на най-древните обитатели на земята. През реките са минавали важните търговски пътища още от древността. От хилядолетия реките се използват в качеството си на източник на прясна вода, на храна, защитна преграда и дори държавна граница.

 15 Март 2018, 12:39    0

Няколко причини да посетите Чили

Това късче земя, което е успяло по някакъв начин да съчетае пустиня, планини с остри върхове и прекласни речни долини, привлича от дълго време пътешественици от цял свят. 2018 г. е може би годината, в която си заслужава най-накрая да планирате посещение на Чили. Казват, че тази страна е сред топ дестинациите през 2018 г. Ето защо си струва да я включите в списъка си: 1. Това е столицата на съблазняващата кулинария

 14 Март 2018, 17:35    0

Вейл - Северна Америка

Ако сте почитатели на зимните спортове и в същото време планирате почивка в Северна Америка, най-добре ще е да започнете от Вейл (Vail). Това е малък град в окръг Игъл, щата Колорадо, САЩ, който е населяван от по-малко от 5000 души. Намира се на 2 445 м надморска височина и е може би най-известния ски център в Америка.

 13 Март 2018, 09:37    0

Големия Буда в Лешан

В югозападната част на провинция Съчуан, Китай, са разположени две от най-красивите планини на страната – Ъмейшан и Лешан. Те често се считат за символ на провинцията. Ъмейшан е една от четирите свещени будистки планини, докато Лешан не е толкова планина, колкото по-висок хълм.

 12 Март 2018, 17:33    0

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>