Turkish Airlines пуска полети и до Краснодар

  14 Май 2018, 13:52     0

Turkish Airlines стартира полети до нова дестинация в Русия. Компанията ще лети до руския град Краснодар, който е 10-та дестинация на авиокомпанията в Русия. Полетите ще се осъществяват 5 пъти седмично, а цените на билетите започват от 387 евро с включени всички такси, съобщава economic.bg. 

С тази нова дестинация обширната мрежа на превозвача достигна 303 общо, като 10 от тях са в Русия. Освен Краснодар, Turkish Airlines дава възможност на пътуващите да посетят още 9 други интересни локации в Русия – Москва, Санкт Петербург, Сочи, Ростов, Казан, Екатеринбург, Воронеж, Самара и Уфа.

"Като авиокомпанията, летяща до най-много страни в света, Turkish Airlines продължава да следва усилено своя план за растеж, като добавя нови самолети към своята флотилия и разширява маршрутната си мрежа. С новия полет до Краснодар, имаме възможност да представим на това красиво място високото качество и обслужване, които Turkish Airlines предлага. Ще оперираме директни двупосочни полети от Истанбул до руския град 5 пъти седмично и се радваме, че именно Краснодар се превърна в 10-ата дестинация в Русия, до която летим", заяви г-н Ахмет Олмуштур, главен маркетинг директор на Turkish Airlines на специална откриваща церемония. 

Полети ще се осъществяват в понеделник, вторник, сряда, петък и събота. 

коментари

Добави своя коментар