"Уиз еър“ стовари преждевременно 180 пътници в Малта вместо в Сицилия

  03 Септември 2017, 19:47     0

Поредното тотално безобразие на нискотарифната компания "Уиз еър" потресе 180 пътници от София, имали неблагоразумието да се доверят на превозвача, въпреки постоянните му гаври с клиентите. Така пътуващите с редовен полет от София и излетели в 14 часа в неделя, вместо да кацнат в Катания, Сицилия, се озовали в Малта!
"Чудесата нямат край! Обяснението на командира на самолета беше, че това се дължи на внезапно усложнена метеорологична обстановка.
Заради силен вятър в Катания било отложено разрешение за кацане там. Освен това пилотът каза, че самолетът е с малко гориво в резервоара. Возел с малко гориво за икономия от по-ниско тегло на машината с пътници и багаж", съобщават възмутени българи, които се оказали на борда на машината, цитирани от "Днес.бг".
Около 17,30 часа българско време нашенци информирали, че са със 100 минути закъснение. "В момента зареждат самолета с гориво и се чака разрешение за излитане", допълнили гневни пътници, които изразили надежда скоро да пристигнат до желаната дестинация в Катания.
Това е поредната същинска гавра на компанията. Припомняме, че само преди дни се разрази последният скандал на нискотарифния превозвач, при който десетки пътници, купили си редовен билет, бяха оставени на летица "София", вместо да излетят за Лондон. Причината е, че едни и същи места били продавани на няколко човека и накрая самолетът се оказа препълнен (ВИЖТЕ В "ОЩЕ ПО ТЕМАТА"). Транспортният министър Московски нареди проверка, резултатите от която се очакват.

коментари

Добави своя коментар