Васил Найденов ще пее за празника на Троян

  09 Октомври 2018, 14:21     0

Ако сте фен на добрата българска музика, не пропускайте да посетите Троян на 15-ти октомври, пише travelbulgarianews.bg. На Петководен градът чества своя празник. Затова от общината са подготвили изненади за жителите и гостите на Троян. Беспорно гвоздеят в програмата ще бъде концертът на централния площад „Възраждане“ с начало 18 часа.

Troyan

С песните си ще забавлява публиката легендата на българската естрада Васил Найденов. Компания на сцената ще му прави и Силвия Кацарова, с която в дует са изпели едни от най-хубавите български любовни песни като „Огън от любов“. Публиката ще има честа да чуе и родения в Троян Радко Петков, който спечели телевизионния формат „Гласът на България“. В концерта е предвидено да участва и Ани Ненова.

Troyan

По-рано през деня са планирани забавления и за децата, като игрите и състезанията започват в 15.30 часа в градинката пред Информационния център на Троян. В 17.30 часа можете да се насладите на шоу спектакъл с участието на общинския духов оркестър и мажоретки. Вечерта ще завърши в 20 часа с 3D шоу и запомняща се заря.

Troyan

коментари

Добави своя коментар