Три жени си направиха селфи в самолет, а това ги изуми!

  10 Септември 2017, 18:34     0

Е ерата на високите технологии и скоростния интернет, хората не спират да се снимат. Снимат се винаги и навсякъде. А почти всеки притежател на смартфон си има страничка в Инстаграм, която запълва с тонове еднообразни снимки, пише Блиц.

Някои пък просто обичат да разглеждат снимките на приятелите си и да следят какво се случва в живота на известните. С две думи – социалните мрежи се развиват с такава скорост, че съвсем скоро бабите ни ще се заснемат поредното си посещение до пазара. 

Историята тук обаче е за друго. По време на самолетен полет от Нюкасъл до Палма де Майорка три приятелки решиават да си направят селфи, за да увековечат началото на съвместното си пътешествие. Минават две години и приятелките отново решават да пътуват по същия маршрут и отново се снимат на борда на самолета. 

След известно време едно от момичетата решава да прегледа старите снимки. Това, което вижда обаче, я оставя без думи. И на двете самолетни снимки се виждал млад мъж, който седи зад тях и се усмихва широко.   

„Миналата седмица реших да се поровя във фотоархива си и да разгледам снимките от последната си почивка. И забелязах нещо необичайно на две от тях. Вгледах се много внимателно и установих, че  на заден план и на двете се вижда един и същи човек. Сякаш мравки ме полазиха”, разказва Шарън. 

Ако не вярвате на думите й, погледнете сами. Тази снимка е от последната почивка на трите приятелки.

А тази е отпреди 2 години.

Шарън била толкова притеснена, че качила снимката на профила си във Фейсбук. В коментара към нея помолила хората да кажат дали и на двата кадъра мъжът е един и същ. Всички били категорични: това е едно и също момче. Мистерия ли е това, или съвпадение?

коментари

Добави своя коментар