21-годишна американка посети всички държави в света (снимки)

  04 Юли 2019, 15:03     0

Запознайте се с 21-годишна американка, която за крехката си възраст е видяла страшно много. Лекси Алфърд страна най-младият човек на света, посетил всички държави.

На 2 юни Лекси публикува своя снимка в Инстаграм с текст „официално пропътувах всяка страна в света“. На фотоса се вижда как тя държи надпис „Северна Корея, 31 май 2019, държава номер 196“, пише pochivka.blitz.bg.

На уебсайта ѝ lexielimitless гордо са отброени страните, които е посетила – 196, а оставащите вече са нула.

„Звучи откачено, но повече хора са пътували в космоса, отколкото във всяка държава по света. Те са около 150, а по-малко от 10 са жени“, обяснява тя пред “Bored Panda”.

Младата жена споделя, че въпреки че е била подложена на натиск да продължи да учи и да завърши следването си в общинския колеж, когато била на 18, тя решила, противно на желанието на всички, да продължи да преследва личната си страст.

Пътешественичката е документирала безбройните си пътувания по света не само в блога си, но и в Инстаграм, където е качила някои наистина спиращи дъха кадри. В момента страницата ѝ има над 67 000 последователи и около 400 поста с много снимки.

 

 

 

/pochivka.blitz.bg 

коментари

Добави своя коментар