26-годишен милионер търси спътник за пътешествия срещу годишна заплата $ 52,000

  28 Март 2019, 16:54     0

Както съобщава Daily Mail, австралиецът Мат Лепре е професионалист в областта на електронната търговия, а годишният му доход отдавна надхвърля един милион.

Същевременно бизнесменът твърди, че това не е предел и бизнесът му има място за растеж, но за целта му е нужна помощ и затова той търси личен асистент.

lepre 602
Това е поредната работа - мечта, защото служителят ще пътешества с милионера и ще му помага да управлява бизнеса си от разстояние. Австралиецът обещава впечатляващо възнаграждение: всяка година асистентът ще получава около 52 хиляди долара годишно плюс платени медицински осигуровки, полети и настаняване в хотели.

lepre 603
За сметка на това, обаче, кандидатите трябва да притежават много качества, защото работата изисква да се поемат сериозни отговорности. Например, кандидатът трябва да има високи компютърни умения и да се ориентира отлично в социалните мрежи. Освен това, той не трябва да бъде чужд на спонтанността и желанието да излезе от зоната на комфорт.

lepre 604
Според 26-годишният Лепре, комбинацията от пътешествия и работа е извела живота му до съвсем друго, перфектно за него ниво, и той иска някой друг също да има тази възможност.

/brat-bg.com

коментари

Добави своя коментар