Анализи

Отлични условия за ски в Пампорово-Мечи чал

Въпреки сухата и топла зима в родопския ни курорт условията за ски и сноуборд са чудесни. Към момента в Пампорово - Мечи чал работят 11 писти, които се обработват ежедневно и са в много добра форма.

 23 Януари 2020, 21:47    0

Топ 20 на държавите, в които е най-добре да се родиш

България се нарежда на 40-о място в света по социална мобилност, сочи нов доклад на Световния икономически форум

 22 Януари 2020, 09:55    0

Най-добрите тайни на пътешествениците

С настъпването на новата година много хора си обещават, че ще пътуват повече. И макар екскурзиите да са нещо много хубаво, цялата подготовка около

 21 Януари 2020, 08:07    0

Банско привлече хиляди деца и семейства за Световния ден на снега

Най-големият български зимен курорт Банско привлече хиляди деца и семейства днес за Световния ден на снега отбелезват днес в зимния ни курорт Банско. Празникът започна в 10 часа на Бъндеришка поляна с официалното откриване от кмета на града Иван Кадев. На събитието присъстваха още зам-кметът Стойчо Баненски и общинските съветници Димитър Русков, Александър Весков и Георги Главчев.

 19 Януари 2020, 17:00    0

Това е най-отдалеченото място от всеки континент

Южната част на Тихоокеанското течение е едно от петте основни океански течения на нашата планета и е, както подсказва името, в южната част на Тихия океан и именно там се намира точката Немо, непристъпният океански полюс, най-отдалечената точка от континенталната част на Земята.

 18 Януари 2020, 17:43    0

Българка обикаля света на мотор (снимки)

Предстои ѝ последната обиколка от околосветското пътешествие! Българката Виолета Иванова, популярна още в средите на мотористите като „желязна лейди на пътя“ има амбицията на стане първата жена, обиколила света с Harley-Davidson

 18 Януари 2020, 14:27    0

Снежни емоции и екзотични вкусове през януари в Боровец

Ски сезонът в първия планински курорт на Балканите – Боровец, е в разгара си, а благодарение на благоприятното време и усилената работа на екипите на "Бороспорт", условията за ски и сноуборд са идеални. Наред със снежните приключения Боровец и хотелите в курорта са предвидили за гостите си Тайландска вечеря с екзотични

 17 Януари 2020, 12:41    0

Слънчев бряг запазва мястото си като евтина дестинация за британците

За трета поредна година проучването на Post Office Travel Money установи, че почиващите могат да очакват

 16 Януари 2020, 17:04    0

Всички туристически обекти в Смолян с вход свободен на 18 януари

Община Смолян се включва в инициативата на Министерството на туризма „Денят за вас" на 18 януари. В този ден емблематични туристически забележителности в града ще са с вход свободен за всички гости и жители. Врати ще отворят Планетариумът в Смолян, Регионалният исторически музей „Стою Шишков" и Художествената галерия. На същата дата в общината с празненства ще бъде отбелязан и Световният ден на снега.

 16 Януари 2020, 12:50    0

Има начин за модернизацията на Витоша

„Витоша ски“ АД неведнъж е заявявала своето желание да подмени старите, амортизирани въжени линии на територията на Природен парк „Витоша“ с нови такива, по съществуващите трасета.

 15 Януари 2020, 13:05    5

<< 1 2 3 4 5 6 >>