Летен бар си търси барман!

  29 Май 2019, 19:35     0

Floyd’s Pelican Bar – живописно място, носещо се по водата, където можете да пиете колкото си искате, си търси нов служител за летния сезон. Неговият собственик смята да си вземе почивка за пръв път от 8 години насам.

Floyd’s Pelican Bar има репутацията на един от най-удивителните барове в света. Разположен е на около миля от Ямайка по средата на Карибско море. До уникалната носеща се в морето конструкция може да се стигне само с лодка, но не се притеснявайте – винаги има достатъчно местни хора, готови да превозят туристите до там.

Флойд Форбс прекарал значителна част от живота си пиейки бира в района докато лови риба. Той бил така запленен от обкръжаваща го красота, че решил да я сподели с повече хора. Построил бара през 2001 година.

Оттогава той се е превърнал в притегателно място както за местните, така и за туристите, които държат Флойд изключително зает и не му дават да си вземе почивка цели 18 години.

Затова това лято някой щастлив кандидат ще заеме мястото му зад бара и ще даде възможност на Флойд да си изтегне краката и да се радва на свободно време за пръв път от почти 8 години.

Да сервираш пина колада и шотове с ром в бар, до който се стига само с лодка – звучи много различно от стандартните обяви за сезонна работа. В неустоимата обява, публикувана от туристическа агенция, се посочва какви са изискванията към кандидатите:

- да има желание да пътува за работа с лодка или падъл борд, дори когато времето е твърде хубаво, за да се работи;

- да изгаря от желание да си приказва еднакво с туристи и местни и да ги опознава на по бутилка студена местна бира;

- да подрежда плейлистата така, че да звучат релаксиращи ритми през цялото време;

- от време на време да хвърля риба на живеещите наблизо пеликан, които са дали името на бара;

- да може да върши няколко неща едновременно – може да се окаже трудно да подаваш бира и в същото време да оценяваш красотата на тюркоазеното море.

Супермоделът Джоди Кид, която се преквалифицрала в кръчмарка, ще помага с отсяването на кандидатурите. „Обичам да бъда управиел на бар във Великобритания, но ако имах възможността да взема най-доброто от работата си и да я практикувам на райски остров на Карибите, не бих отказала“, коментира тя.

„Това е невероятна възможност за всеки, който иска да комбинира най-добрата работа на света с една от най-добрите дестинации. А също и да даде на една местна легенда заслужена почивка. Така че какво чакате?“, добавя тя. /pochivka.blitz.bg

коментари

Добави своя коментар