Барът в първа класа на Emirates, покрит с кристали (снимка)

  20 Септември 2019, 15:30     0

Миналата година интернет избухна, когато Emirates публикува снимка на един от 777-те си самолета, изцяло покрит с кристали, пише profit.bg.

Преглед на изображението в Twitter

Снимката, която само изобразявашe това как би изглеждал самолетът, е създадена от художника Сара Шейкъл, известена с покриването с кристали на светски предмети.

Имайки предвид факта, че авиокомпанията идва от Дубай, хората по света дълго обсъждаха дали снимката е истинска или не.

Днес Шейкъл се завръща, като дава на Emirates още един поглед върху това как биха изглеждали самолетите им, ако бяха покрити с кристали.

Но този път тя ни води във вътрешността на машината.

Emirates 'A380 е масивен самолет, който има бар на борда. Да,бар в самолет, в която можете да се мотаете. И Шейкъл му добавя много лъскава надстройка. 

Според Emirates, експерт от Swarovski смята, че ще са необходими около 500 000 кристала и близо четири седмици работа, за да се превърне този образ в реалност.

Но дори и без кристалите, авиокомпанията е известна с това, че предлага услуги от световна класа за пътуващи по целия свят.

Стюардесите й преминават през обширно обучение, което цели пътниците не само да са в безопасност, но и да се чувстват възможно най-удобно на борда.

Първокласните им "апартаменти" предлагат пълна конфиденциалност с площ от цели 12 квадратни метра.

Но какво друго можете да очаквате от една от 10-те най-добри авиокомпании в света, според Travel + Leisure?

 

 

 

 

коментари

Добави своя коментар