Чак до есента летим на промо цени до Америка, Куба и Мавриций

  10 Януари 2020, 13:53     0

В средата на първата пълна работна седмица за 2020 г. можем официално да кажем, че най-празничното време от годината свърши. Би било страхотно обаче, ако си откраднем още няколко дни почивка, създавайки първите си незабравими спомени за новата година. И какъв по-добър начин за това от пътуване до екзотична точка на света, която винаги сме искали да опознаем? 

За всички, които имаме нужда от почивка след почивката, закъснели сме с подаръците или просто сме непоправими пътешественици, Air France предлага полети до над 100 изумителни дестинации със зимната си промоционална кампания OH LA LA, която е в сила от 7 до 22 януари.

Специалният коктейл против депресивни състояния не е подминал нито едно кътче от земното кълбо и ни дава шанс да летим на страхотни цени до Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка и дори до Карибите и до острови в Индийския океан. Част от подбраните специално за българските потребители дестинации с цени за двупосочни билети са Голямата ябълка Ню Йорк, горещата Хавана, столицата на САЩ Вашингтон, райският Мавриций, бразилската перла Рио де Жанейро и тайландската столица Банкок.
 
Най-хубавото на офертите е, че промоционалните цени са за полети чак до 30 септември 2020 г., така че да можем да планираме незабравимо великденско пътешествие например или пък дори позакъсняла лятна или есенна отпуска, без да се страхуваме, че лошото време ще съсипе изживяването ни. 

За студенти, отиващи на бригада в САЩ, за сънародници, планиращи гостуване на роднини в Северна Америка или за всички пътешественици, които винаги са искали да посетят Новия свят – Ню Йорк и Вашингтон са неустоима оферта и задължителна дестинация.  В навечерието на Рождество пък едно пътуване до бразилската перла Рио – дом на 40-метровата статуя на Христос Спасителя, би била попадение в десетката. 

Привържениците на красивите плажни гледки също имат голям избор. Евъргрийнът на островните дестинации е Хавана – градът на цветовете, румбата и успокоителните слънчеви лъчи на Плаяс дел Есте. Всеки пейзаж от островната държава Мавриций с божествени плажове и лазурносини води пък е като излязъл от картичка. Със средни температури през декември около 22C  тайландската столица Банкок също е перфектното място за бягство от зимната реалност в родината. Хубавото време позволява дълги разходки до забележителности, които ще задоволят любопитството и на най-взискателния турист. 

Още много дестинации ще открием в дългия списък с пътешествия на https://www.airfrance.bg/bg

коментари

Добави своя коментар