Деца от цялата страна ще творят, пеят и танцуват в Стария град

  07 Юни 2019, 18:31     0

Старият град в Пловдив посреща най-младите надежди на страната с цяла палитра шарени, щастливи и пълни с обич и надежда събития, в които те ще покажат, че бъдещето им принадлежи, защото са талантливи, позитивни и възхитителни.

На 8 и 9 юни най-малките граждани на България ще творят, пеят и танцуват в Стария град в Панорама на детското творчество 2019 „И ний сме дали нещо на света...” в къща-музей „Златю Бояджиев“.

През дните на Панорама на детското творчество къща-музей „Златю Бояджиев“ традиционно се превръща в къща на творчествата на децата и младите хора. На улицата и пространствата около къщата-музей ще се разположат работещи ателиета на поканените творчески школи от страната. Всяка школа ще аранжира и своя изложба.

В пространството до музея ще има и озвучена открита сцена, на която децата и младите хора ще се изявяват в областите на музиката и танца.

Проектът е на Сдружение „Духовно огледало“ и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив, като част от Културния календар на града и част от Празниците на детето в Старинен Пловдив, пише Топновини.бг.

коментари

Добави своя коментар